Україна продовжує рухатися вперед, демонструючи живу активність, творчу працездатність та здатність до інновацій. Це підтверджують успішні проєкти, що стали переможцями конкурсу «Підтримка малого підприємництва м. Ладижин-2022», ініційованого Ладижинською міською територіальною громадою спільно з Фондом “МХП-Громаді”.

Про це розповіли на сторінці фонду.

Благодійні гранти в розмірі 200 000 гривень внесли значний внесок у покращення якості життя на Вінниччині. Один лише огляд недавніх проектів, реалізованих у Ладижині, свідчить про успіх і користь таких інвестицій:

Відкриття оновленої їдальні «Світанок», де люди можуть насолоджуватися смачними комплексними обідами та придбавати напівфабрикати, створило можливість працевлаштування для 6 працівників (проєкт Олени Гусак).

Запуск виробництва 52 видів хлібобулочних виробів у переобладнаному пекарському цеху ладижинського хлібзаводу призвів до створення 8 робочих місць (проєкт Віри Наконечної).

Відкриття магазину господарчих товарів «Щедра скриня» (проєкт Людмили Артоуз) додало нових можливостей для місцевих мешканців.

“Продовжуймо діяти та залишатися сміливими! Тільки завдяки нашій активності та роботі залежить майбутнє наших громад”, – підкреслюють в БФ “МХП-Громаді”.

Попередня публікаціяТепловізійні приціли і Bandera Power доставили в Вінницьку 120 бригаду ТРО
Наступна публікаціяХмарно й дощитиме, погода у Вінниці на сьогодні, 30 липня