Тайра: «Найголовніша наша зброя правда». У Вінниці відбувся захід на підтримку військовополонених. Відео

В місті Вінниця на Європейській площі відбувся Всеукраїнський захід на підтримку зниклих безвісти, військовополонених захисників, медиків та членів їхніх родин, який був організований Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими.

На площі зібралось багато людей, серед яких були діти, дорослі, звільнені полонені, а також родини, що чекають на звільнення своїх рідних. Учасники заходу тримали плакати з зображеннями полонених героїв. Атмосфера сповнена була спільної мети – звільнення українців з полону.

Під час заходу проводили майстер-класи з малювання для дітей, практичні тренінги з мінної безпеки та навчали всіх присутніх правилам поводження з вибухонебезпечними пристроями. Організатори наголошували на важливості збереження життя та безпеки в умовах воєнного конфлікту.

Очільниця центрального регіонального центру, Юлія Приймак  зазначила, що дуже багато військових медиків зараз перебувають у полоні, і така ініціатива спрямована на підтримку їхніх родин та нагадування громадськості про продовження війни та необхідність звільнення всіх полонених.

Наразі, за словами Юлії Приймак, з полону вже звільнено 2 574 особи.

Звільнена з полону військовий парамедик Юлія Паєвська, на псевдо «Тайра», висловила свою підтримку таким заходам, які демонструють світу безчинство Росії. Вона наголосила на важливості нагадування про тих медиків, які досі перебувають у полоні. Вона звернулась до вінничан.

«Наша любов і віра буде для них ліками. Коли я була там у підвалах російських, я відчувала цю любов і підтримку. Любіть і чекайте! А від себе хочу додати сентенцію від тибетських лікарів, що на світі немає нічого, що не могло б стати зброєю. І наші молитви, наші почуття, наша віра, наша сила це зброя проти росіян. А найголовніша зброя то є правда», – сказала зі сцени «Тайра».

Цей Всеукраїнський захід став символом спільності і солідарності громадськості в підтримці військовополонених та їхніх родин, а також у зусиллях щодо звільнення українців з полону. Нагадаємо, що підтримка та допомога захисникам лишаються важливим завданням для українського суспільства.

Попередня публікаціяВінниця святкує День Української Державності: програма заходів на 28 липня
Наступна публікаціяВолонтери та громадська організація “Ми – Вінничани” доставили нацгвардійцям дрони, тепловізори та смаколики