На Вінниччині Подільський регіональний центр онкології успішно впровадив швейцарський апарат штучної вентиляції легень – BELLAVISTA 1000e intensive care ventilator, який з’явився завдяки гуманітарній допомозі.

Про це повідомили в медичному закладі.

Цей прогресивний пристрій належить до сучасного покоління медичної техніки і має широкий спектр функціональних можливостей.

Він лідирує у неінвазивному вентилюванні пацієнтів, що дозволяє забезпечувати комфортне обслуговування хворих. Завдяки комплекту неінвазивної вентиляції та інтуїтивному графічному інтерфейсу, медичний персонал може швидко та ефективно налаштовувати апарат під індивідуальні потреби кожного пацієнта.

Компактний дизайн апарату дозволяє здійснювати вентиляцію пацієнтів навіть під час їх переміщення в межах лікарні, завдяки вбудованому акумулятору з чотиригодинним зарядом.

Додаткові програмні режими, такі як неінвазивна та адаптивна вентиляція, покращують якість процедур вентиляції легень та забезпечують оптимальні умови для лікування хворих.

Представники закладу зазначають, що за допомогою цього передового пристрою медичний персонал матиме змогу забезпечувати кращу та більш ефективну допомогу пацієнтам, що підвищить рівень лікувальної допомоги та підтримки у боротьбі з онкологічними захворюваннями.

Попередня публікаціяНа Вінниччині працівники комплектування вручили повістку інвалідові
Наступна публікаціяСпортивна спільнота Вінниці підтримує українських військових із гуманітарною допомогою