Ця страва дуже гарно пасує до святкового столу, бо виглядає красиво та оригінально. Стосовно приготування – важливо її не пересушити в духовці, щоб м’ясо не зробилося жорстким. А перед випіканням свинину краще помаринувати подовше.
800 грамів свинної вирізки поріжте шматочками товщиною близько 1 см, відбийте та змажте кожен тонким шаром гірчиці, посоліть і поперчіть за смаком.
Залиште м‘ясо маринуватися на 1-2 години в холодильнику. Після цього викладіть свинину у форму, застелену папером для випікання та змажте м’ясо майонезом.Якщо вам не шкодить, змастіть побільше майонезу, тоді свинина вийде ніжніша і соковитіша. На кожен шматок покладіть по кільцю ананаса, присипте тертим сиром, і встроміть по оливці, закриваючи дірку ананаса. І в духовку. Випікайте при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.
Приготувавши за нашими рецептами, ви переконаєтеся, що домашні страви – найсмачніші. А якщо ви будете готувати їх з любов’ю та гарним настроєм, тоді навіть звичайні інгредієнти – колечка цибулі, томати чи гриби перетворяться на шедевр. Головне- уміння подати.