Посмертно орденом за «За мужність» ІІІ ступеня був відзначений Роман Джураєв, мужній вінничанин, який віддав своє життя захищаючи Україну в складі батальйону «Айдар». Йому було всього 48 років, коли він загинув 3 вересня 2022 року під час бойових дій біля Попасної.

Згідно з Указом Президента України, Роман Джураєв був відзначений орденом за «За мужність» ІІІ ступеня за самовіддане виконання військового обов’язку в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Роман був добре відомий і шанований у своєму оточенні. Він приєднався до батальйону «Айдар» після Майдану, поклавши своє серце і душу у захист батьківщини. Навіть після повернення з Антитерористичної операції він не зміг залишитися вдома через інвалідність та знову вийшов на передову, щоб боротися за свою країну.

Трагічна загибель Романа Джураєва стала великою втратою для його родини, друзів та всієї Української нації. Його жертовне служіння і мужність залишаться в серцях тих, хто пам’ятатиме його вірність та самовідданість до кінця.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 23 липня
Наступна публікаціяКартопля, фарширована фаршем – це чудова страва для недільного столу