У команди ветаптеки «БМВ» виникла натхненна ідея створити власний благодійний проект для допомоги тваринам та реалізації ветеринарних медикаментів в Липівці, що на Вінниччині. Основним завданням було відновлення приміщення, яке раніше було викуплене, але потребувало серйозного ремонту.

Про це йдеться на фейсбук сторінці проекту.

З метою реалізації проекту, команда благодійного фонду “МХП-Громаді” вирішила подати заявку до “Українського ветеранського фонду” на конкурсі “ВАРТО РОБИти СВОЄ” для отримання співфінансування. Проект під назвою “Здорові тварини та якісне насіння – ключ до успіху особистих селянських господарств” був розроблений та поданий.

«Дякувати суддям та експертам, проект успішно пройшов два етапи конкурсного відбору і зайняв четверте місце серед усіх поданих ідей», – йдеться в публікації.

За результатами експертного відбору, проект “Здорові тварини та якісне насіння” отримав високий бал – 281 з 300 можливих, та увійшов до переліку переможців програми “ВАРТО РОБИти СВОЄ”.

Згідно умов договору, були укладені угоди про фінансову підтримку проекту з Державною установою “Український ветеранський фонд” та Благодійною організацією “Благодійний фонд “МХП-Громаді””. 28 червня 2023 року, перші кошти вже надійшли на рахунок ФОПу, що дозволило розпочати ремонт приміщення.

На прикріплених фото видно початковий стан купленого приміщення перед початком ремонтних робіт.

Попередня публікаціяЗухвала елегантність: чому картата сорочка – обов’язковий елемент стильного образу
Наступна публікаціяТепло й сонячно:: погода у Вінниці на сьогодні, 24 липня