У команди ветаптеки «БМВ» виникла натхненна ідея створити власний благодійний проект для допомоги тваринам та реалізації ветеринарних медикаментів в Липівці, що на Вінниччині. Основним завданням було відновлення приміщення, яке раніше було викуплене, але потребувало серйозного ремонту.

Про це йдеться на фейсбук сторінці проекту.

З метою реалізації проекту, команда благодійного фонду “МХП-Громаді” вирішила подати заявку до “Українського ветеранського фонду” на конкурсі “ВАРТО РОБИти СВОЄ” для отримання співфінансування. Проект під назвою “Здорові тварини та якісне насіння – ключ до успіху особистих селянських господарств” був розроблений та поданий.

«Дякувати суддям та експертам, проект успішно пройшов два етапи конкурсного відбору і зайняв четверте місце серед усіх поданих ідей», – йдеться в публікації.

За результатами експертного відбору, проект “Здорові тварини та якісне насіння” отримав високий бал – 281 з 300 можливих, та увійшов до переліку переможців програми “ВАРТО РОБИти СВОЄ”.

Згідно умов договору, були укладені угоди про фінансову підтримку проекту з Державною установою “Український ветеранський фонд” та Благодійною організацією “Благодійний фонд “МХП-Громаді””. 28 червня 2023 року, перші кошти вже надійшли на рахунок ФОПу, що дозволило розпочати ремонт приміщення.

На прикріплених фото видно початковий стан купленого приміщення перед початком ремонтних робіт.

Попередня публікаціяЄврейська громада планує відновити стародавню синагогу на Вінниччині
Наступна публікаціяТепло й сонячно:: погода у Вінниці на сьогодні, 24 липня