Жителям Вінниці тепер доступний онлайн-курс, який присвячений протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству. Програма, яка реалізується офісом UNFPA в Україні, спрямована на розвиток інструментів для підвищення обізнаності фахівців у цій сфері.

Оновлений курс “Комплексний підхід до розв’язання проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні” був доповнений додатковими модулями, які стосуються створення денних центрів та кризових кімнат для людей, що стали жертвами домашнього насильства.

Курс був розроблений спільно з Міністерством соціальної політики України та містить п’ять модулів, які охоплюють загальні питання та функціонування спеціалізованих сервісів.

Зараз він доступний за посиланням https://knowledgestudio.org.ua/ та адресований широкому спектру фахівців, які займаються розвитком системи протидії домашньому насильству на національному та місцевому рівнях.

Також цей курс буде корисний спеціалістам, які працюють зі спеціалізованими послугами для осіб, що стали жертвами насильства.

Попередня публікаціяНа Вінниччині працює державна програма, яка фінансує одну спробу штучного запліднення
Наступна публікаціяОдинадцять медалей вибороли вінничани на чемпіонатв України з маунтенбайку