Вінничанки відвідали захоплюючий майстер-клас з малювання картин з афірмаціями, який відбувся у муніципальному креативному просторі “LEVEL 80”. Учасниці мали змогу відтворити свої емоції та виразити свій творчий потенціал на полотнах під чудовим керівництвом організаторів – працівників відділу молодіжної політики Вінницької міської ради та VinSmart Центру.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Чудові дівчата створили неповторні картини з афірмаціями, що повністю віддзеркалюють їхній характер, емоції та цінності. Під час малювання вони насолоджувалися музикою, розмовами та смакували солодощами, створюючи неповторну атмосферу вдячності та відпочинку.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР, Юлія Мончак, поділилася своїми враженнями: “Учасниці майстер-класу не лише малювали картини, а й насолоджувалися спілкуванням та розмовами на різні теми. Ми завжди стараємося підготувати багато цікавих подій для наших вінничан і надати їм можливість розслабитися та насолодитися творчістю”.

Директор мережі комунальних закладів VinSmart Центру, Дмитро Мира, також відзначив активність та творчість жителів міста: “Ми бачимо, що вінничани мають великий потенціал та запит на культурні заходи і майстер-класи. Ми завжди працюємо над створенням захопливих та надихаючих подій, щоб надати жителям міста можливість відволіктися від буденності та насолодитися творчим процесом”.

Захоплюючі та непередбачувані події продовжують очікувати вінничан у муніципальному креативному просторі “LEVEL 80”. Слідкуйте за анонсами на сторінці простору, щоб не пропустити нагоду приєднатися до наступних творчих та освітніх подій.

Попередня публікаціяСпортивний захід для молоді: приєднайтеся до турніру з волейболу на пляжі ‘Хімік’ у Вінниці”
Наступна публікаціяПодорожі за межі звичайного: Сергій Гордієнко розповість вінничанам про свої екстремальні мандрівки