Між двома річками П’ятничанка та Південний Буг планують забудову, отже вінничан запрошують на обговорення проєкт забудови, повідомляють в Департаменті архітектури та містобудування Вінницької міської ради.

«Запрошуємо до обговорення проєкту містобудівної документації – «Детального плану території обмеженої вулицями І. Богуна, Руданського, річкою Південний Буг та річкою П’ятничанка», – йдеться в публікації департаменту.

Громадські слухання з обговорення містобудівної документації відбудуться 15 серпня 2023 року о 17.30 год у приміщенні БЦ Bridge City Center (10 поверх, зала), за адресою: вул.Чорновала, 29-Б в місті Вінниці.

Жителям Вінницької міської територіальної громади, які братимуть участь у громадських слуханнях, при собі необхідно мати паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України)

Громадське обговорення вищезазначеного проєкту містобудівної документації триватиме до 15 серпня 2023 року.

З матеріалами проєкту, в електронному вигляді, можна ознайомитись на сайті Вінницької міської ради у сервісі «Громадські слухання» за посиланням https://u.to/X8WPHA.
На паперових носіях документація буде доступна з 10 до 14 серпня 2023 року включно (з 8.30 год до 19.00 год), за адресою: м. Вінниця, вул. Григорія Сковороди, 38.

Пропозиції та зауваження приймають у письмовій формі в департаменті правової політики та якості ВМР за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, тел. 59-51-55 або за допомогою електронної пошти: info@vmr.gov.ua до 14 серпня 2023 року включно.

У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцеперебування юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

громадські слухання
громадські слухання
Попередня публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на суботу, 15 липня
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться зустріч з письменницею Євгенією Кузнєцовою