На Вінниччині, в заповіднику Буші 15-16 липня відбудеться мистецький захід «Караван Майстрів», на якому відвідувачів навчать виготовляти традиційні принти на тканині  в старовинній техниці вибійки. Організатори обіцяють, що кількість та різноманіття локацій  й насиченість програми проекту будуть максимальними.

Про це повідомляють на сторінці Заповідник Буша.

У програмі будуть і гончарство від заслужених гончарів України з Київщини, і унікальні лекції-воркшопи від Ніни Севастьянової, колекціонерки та майстрині з Хмельниччини. Майстер-класи з традиційних ігор.

Також нікого не залишать осторонь чудові керамічні панно з рослинними орнаментами, мандали, які надають силу та плетення браслетів. А Тетяна Сушко  з Дніпра  буде навчати секретам виготовлення традиційних принтів на тканині  в старовинній техниці вибійки.

Бушанські майстрині Інна і Світлана Собко познайомлять зацікавлених учасників  з  основами ткацтва, Уляна Калашева поділиться секретами створення чарівних янголят, а  легендарний  засновник заповідника Олександр Пірняк проведе для дітей унікальний скульптурний воркшоп.

Попередня публікаціяСкільки коштує відпочинок біля басейнів у Вінниці та за містом
Наступна публікаціяВінничан закликають поповнити запаси донорської крові