Астрологи радять присвятити цей день серйозним речам: навчанню, справам кар’єри та бізнесу. Іноді може накочувати поганий настрій, але він так само швидко відступатиме. Проте це траплятиметься не у всіх – настрій більшості буде переважно позитивним. Краще не починати нових важливих справ, але продовжувати вже розпочате, доводити до розуму. Також добре ділитися досвідом, давати поради, виявляти щедрість та великодушність. Понеділок не надто підходить для роботи в команді, одинакам пощастить більше.

Астрологічний прогноз від meteorolog. com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на понеділок.

Овен

Уникайте переїдання і стежте за своєю вагою. Інвестиції, зроблені сьогодні, збільшать ваш добробут та фінансову безпеку. Робіть те, що зробить вас щасливими, але намагайтеся триматися подалі від чужих справ. Намагайтеся більше, вам обов’язково пощастить, бо сьогодні ваш день.

Телець

Нарешті будуть погашені давно прострочені борги та внески. Сімейне життя сьогодні не здається щасливим і гладким. Якщо ви вважаєте, що можете впоратися з важливою роботою самостійно, то ви глибоко помиляєтеся. Втрата або крадіжка можуть статися, якщо ви недбало ставитеся до своїх речей.

Близнюки

Ваша ввічлива поведінка буде гідно оцінена. Багато людей обсипатимуть вас словесними похвалами. Сьогодні ви можете ухвалити кілька важливих рішень для зміцнення свого бізнесу, у чому хтось із близьких може допомогти фінансово. Наполегливо працюйте на благо своєї сім’ї. Ваші дії мають бути продиктовані любов’ю та позитивним баченням, а не жадібністю.

Рак

Не покладайтеся на долю і постарайтеся виправити своє здоров’я. Настав час контролювати свою вагу та відновити тренування, щоб відновити своє здоров’я. Гроші допоможуть вам залишатися на плаву у важкі часи життя. Отже, подумайте про те, щоб інвестувати та економити свої гроші з сьогоднішнього дня, інакше можуть виникнути проблеми.

Лев

Вечір із друзями буде приємним, але будьте обережні, тому що надмірне вживання їжі може засмутити ваш наступний ранок. Подружнім парам сьогодні, можливо, доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Подолавши розбіжності з членами сім’ї, ви легко досягнете поставленої мети. Ви можете одержати компліменти на роботі.

Діва

Сьогодні вам, можливо, доведеться зіткнутися з кількома протиріччями та розбіжностями у думках, які викличуть у вас роздратування та занепокоєння. Близькі друзі та партнери будуть ображатись і цим ускладнювати вам життя. Сьогодні є можливість отримати грошову вигоду, але через ваш агресивний характер ви, можливо, не зможете заробити так, як очікували.

Терези

Ви можете витратити багато грошей на дрібниці по дому, що може викликати психологічний стрес. Ваша чарівність та індивідуальність допоможуть вам завести нових друзів. Романтичні почуття сьогодні будуть взаємними. Якщо вам потрібно піти у відпустку, не хвилюйтеся, тому що у вашу відсутність все пройде гладко.

Скорпіон

Здоров’я буде хорошим, незважаючи на деякі психічні навантаження. Ваші гроші працюють на вас лише тоді, коли ви зупиняєте себе від марнотратних витрат. І сьогодні ви можете добре це зрозуміти. Друзі прийдуть вам на допомогу, якщо це необхідно. Зосередьтеся на своїй роботі та тримайтеся подалі від емоційних зіткнень.

Стрілець

Шанси на одужання від фізичної хвороби високі, що дозволить вам брати участь у спортивних змаганнях. Використовуйте те, що ви вже маєте, перш ніж бігти купувати більше. Сприятливий день для завершення незакінчених домашніх справ. Несподіване повідомлення подарує вам солодкий сон. Підтримка та вдячність старших піднімуть ваш моральний дух та впевненість у собі.

Козеріг

Не соромтеся висловлювати свою думку. Не дозволяйте невпевненості оволодіти вами, оскільки це лише ускладнить вашу проблему і може уповільнити ваш прогрес. Інвестуйте сьогодні з розумом. Сімейні обов’язки зростатимуть, викликаючи напругу у вашому розумі. На роботі все здаватиметься приємним. Ваш настрій залишатиметься хорошим протягом усього дня.

Водолій

Творча робота допоможе розслабитись. Сьогодні за допомогою близького друга деякі бізнесмени, швидше за все, матимуть грошову вигоду. Ці гроші можуть вирішити багато ваших проблем. Ви можете відвідувати громадські заходи, що дозволить вам встановити тісний контакт із впливовими людьми. Партнерські проекти створять більше проблем, ніж принесуть позитивних результатів.

Риби

Несподівані рахунки збільшать фінансовий тягар. Діти змусять вас пишатися своїми здобутками. Рівень вашої енергії буде високим, тому що ваш коханий приносить вам величезне щастя. Вороги на роботі можуть стати вашими друзями сьогодні лише через один-єдиний добрий вчинок. Не бійтеся говорити те, що у вас на думці.

Попередня публікаціяВізьміть парасольку – дощитиме: погода у Вінниці на сьогодні, 10 липня
Наступна публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 10–16 липня 2023 року