Мешканка села Павлівка, що на Вінниччині, Світлана Панасюк створила гугл-форму «Лист до Воїна». Усі бажаючі можуть підтримати військових та написати їм слова вдячності. Надалі волонтерка переписує листи на папір і передає захисникам разом із посилками.

Про це повідомило «Суспільне».

Нині дівчина мешкає і навчається у місті Ополе, Польща. Там і волонтерить на підтримку захисників та захисниць України.

Проєкт “List do żołnierza” (“Лист до Воїна”) створили українською та польською мовами. Заповнювати гугл-форму (ТУТ) можна анонімно або підписати, за бажанням. Кожен електронний лист дівчина переписує на папір, аби згодом відправити бійцям, адже, пояснює, все написане від руки “має більше душі”.

«Ми з нашою групою Knitting For Ukraine висилаємо регулярно посилки на фронт для хлопців. Та подумали, що зараз, як ніколи, їм також дуже потрібне любляче слово. Тому створили гугл-форму, де можна залишити кілька слів підтримки для наших воїнів. Вони цього заслужили»,– зазначила Світлана Панасюк.

Відомо, що дівчина донатить та волонтерить з початку повномасштабного вторгнення. У Польщі згуртувала навколо себе охочих допомогти українським військовим. Вони в’яжуть теплі шкарпетки для бійців і на продаж іграшки для дітей та аксесуари. За отримані кошти купують різні потрібні речі на фронт.

Світлана Панасюк додала, що останнього разу на виручені кошти з продажу наших в’язаних речей купили далекомір. До нього долучили футболки, ліки і лист.

Попередня публікаціяШтурмова бригада Нацгвардії подякувала землякам за системну підтримку
Наступна публікаціяВінницьку молодь запрошують на лекцію від спеціалістів компанії EPAM Ukraine