Танцювальний флешмоб, акція та ярмарок. Святкування Дня Конституції у Вінниці. Відео

Танцювальний флешмоб від групи чирлідерок 60 +, акція від штабу командування повітряних сил ЗСУ та благодійний ярмарок. В середмісті Вінниці відбулось святкування Дня Конституції України.

В обідню пору біля Вежі на Європейській площі відбулись заходи до Дня Конституції України. Вінницький центр соціального обслуговування населення організував благодійний ярмарок та флешмоб.

На ярмарку були представлені роботи відвідувачів центру, кошти вторговані за них спрямують на підтримку ЗСУ.

Тут були й ляльки та в’язані килимки, різноманітні сувеніри та прикраси. Все ручної роботи й абсолютно ексклюзивне.

Також гурток спортивного танцю група чирлідерок 60+, який працює в центрі, провів танцювальний флешмоб.

«Займаюсь у гуртку вже пів року, мені дуже подобається. Це і фізичні вправи і спілкування. Для здоров’я та реабілітації те що треба. До речі, гурток чирлідингу 60 + є тільки у Вінниці та Харкові», – розповідає одна з чирлідерок пані Наталія.

Жіночки запалюють танцем досить вправно синхронно і ритмічно. Чималенький натовп вінничан підтримує оплесками. Багато хто знімає на телефон.

Також, інформаційний захід провели поруч від штабу командування повітряних сил ЗСУ. На заході вінничанам пропонують написати про статтю конституції, яка найбільше подобається та пов’язати синю чи жовту стрічку на полотно. Так до кінця акції воно перетвориться в український прапор.

Тут же офіцери штабу командування повітряних сил ЗСУ проводять інформаційну роботу, розповідають про Конституцію, її важливість та усім охочим дають адресу центру де плетуть сітки.

«Ми проводимо акцію «Конституція основа моєї держави». Хочемо, щоб люди згадали, що таке Конституція, коли вона була прийнята, за що ми боремось, за які права, за які свободи. Тому до кожної з наших стрічок ми пишемо, люди пишуть, дітки пишуть, що вони знають», – каже офіцер групи цивільно – військового співробітництва штабу командування повітряних сил ЗСУ Олена Колганова.

Долучитись до плетення сіток можна за адресою Юності 18 (колишній Дастор), другий поверх.

Телефони координаторів: (097) 290-12-00 Катерина, (093) 314-61-00 Віталій.

Попередня публікаціяП’ять речей, які ніколи не вийдуть із моди
Наступна публікація«Орлик-Фест»: на Вінниччині для молоді провели захід з історії українського конституціоналізму