Вінницький спорткомітет надав можливість військовим безоплатно відвідувати спортивні і тренажерні зали муніципальних закладів. Йдеться про сім міських спортшкіл, Центральний міський стадіон і спорткомплекс «Аква-він».

Про це проінформував голова міського спорткомітету Сергій Краєвський, повідомляють 20 хвилин.

«Практично з усіма військовими частинами, які знаходяться у Вінницькій територіальній громаді, у нас укладені угоди. Там йдеться, що їхні солдати і офіцери мають можливість заходити до наших спортивних муніципальних установ і безкоштовно там займатися. Лік йде на сотні людей», — сказав він.

Приміром, на базі МДЮСШ № 2 (вул. Бузький Узвіз, 33, Старе Місто) є гарний тренажерний зал. Аналогічні зали облаштовані майже в усіх інших спортшколах.

«Складаються списки військових, які збираються відвідувати наші спортзали. Тобто ми упорядковуємо цю співпрацю. Завжди раді «підставити плече» й для фізичної реабілітації воїнів, які повернулися з фронту. Водночас цим процесом мають керувати інші фахівці, бо у наших спортшколах реабілітологів немає», — додав Сергій Краєвський.

Він також звернув увагу, що у муніципальних спортзалах міста над Бугом тренують збірні, які готуються до виступів на чемпіонатах Європи та інших престижних міжнародних змагань серед військових.        

Попередня публікаціяКатання на SUP-дошках і заняття зі скелелазіння: дітей -переселенців запрошують на літні активності
Наступна публікаціяБійці бригади «Червона Калина» з Вінниччини провели навчання з мобілізованими