На Вінниччині дітям військових передали індивідуальні набори брендового одягу, повідомили в ОВА.

«Держава та суспільство не можуть замінити теплоту батьківського серця, але зобов’язані підтримувати сім’ї і дітей, чиї батьки віддали життя та здоров’я, захищаючи незалежність нашої країни», – йдеться в повідомленні.

Вінницька обласна військова адміністрація, Департамент соціальної та молодіжної політики ОВА спільно з Фондом громад «Рідня», а також асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» завершили чергову акцію «Від серця до серця з любов’ю і підтримкою». Вона спрямована на підтримку дітей Захисників та Захисниць.

В рамках акції родинам з дітьми передали індивідуальні набори брендового одягу, що містили від чотирьох до семи речей. Кожен набір сформований відповідно до гендерних та вікових особливостей.

Загалом в області такі набори отримали понад дві сотні дітей.

Вінницька обласна військова адміністрація, Департамент соціальної та молодіжної політики ОВА вдячні Фонду громад «Рідня» й асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» за турботу про дітей Захисників та Захисниць. Також закликаємо інші громадські організації, гуманітарні фонди й об’єднання започатковувати та долучатися до подібних ініціатив.

Попередня публікаціяУ Вінниці облаштували круговий рух на перетині вулиць Андрія Шептицького, Тимофіївської та Миколаївської
Наступна публікаціяМайстер-класи, екскурсії та археологічні мандри. У Вінниці запрошують на цікаві липневі «Заходи вихідного дня»