На Вінниччині у Жмеринці підприємства, які постачають тепло та воду у домівки вінничан, забезпечують автономними джерелами електроенергії, готуються до нового опалювального сезону.

Про це повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

«Минулий-був дуже непростим, але нам вдалось подолати труднощі. Сьогодні разом з народною депутаткою Іриною Борзовою передали генератор потужністю 35 кВт комунальному підприємству Жмеринської громади. Люди мають бути з теплом. Наше завдання – забезпечити автономність підприємств теплокомуненерго», – зазначив Сергій Борзов.

Завдяки компанії UNOPS, що займається технічною підтримкою об’єктів централізованого теплопостачання спільно з Мінрегіоном, Вінниччина отримала 16 генераторів великої потужності для забезпечення автономності підприємств теплокомуненерго.

«В 13 територіальних громадах області генератори вже встановлені на котельнях, які надають послуги з теплопостачання соціально-значущим об’єктам. Дякуємо нашим партнерам за підтримку», – написав  Сергій Борзов.

Попередня публікаціяУ Вінниці замінюють старі водопровідні, каналізаційні труби та мережі теплопостачання
Наступна публікаціяНа Всеукраїнських іграх ветеранів фізичної культури і спорту з легкої атлетики вінничани здобули сім медалей