Назар Сохацький з Черепашинець Вінницької області вирощує власноруч кроликів у своєму домогосподарстві. У соцмережах хлопець розмістив рекламу про продаж тварин. Усі кошти, які хлопчик планує виручити з продажу кролів, обіцяє передати на потреби ЗСУ.

Про маленького героя з великим серцем написала Калинівська міська рада.

«Окрім чотирьох молодих кролів, фото яких я розмістив у соцмережах, у мене ще є велика кролиця, кріль, ще два білих кролики. Усіх їх я планую продати. Поки ще не було покупців, але якщо мені вдасться продати тварин, усі кошти я передам на потреби ЗСУ», – розповідає Назар.

І це не просто слова школяра, бо Назар Сохацький вже не вперше збирає кошти на ЗСУ. Під час різдвяних свят він наколядував понад тисячу гривень і відніс їх у Черепашинецький старостинський округ, щоб придбати теплі речі для військових. Потім разом з однокласниками передав 500 гривень, які заробили під час щорічної екологічної акції, для придбання мазі Теймурова, яку також передали українським захисникам.

Маленький хлопчик мріє про Перемогу та робить усе можливе для її наближення. Адже після Перемоги до рідної домівки повернуться тато, брат, два хрещених, дядько Назара, які нині захищають українську землю.

Попередня публікаціяХмільничана Володимира Дмитришина нагородили орденом Богдана Хмельницького III посмертно
Наступна публікаціяЗ Вінниччини вже доставили на Херсонщину найнеобхідніше