У Вінниці відбулось свято для дітей військових. Відео

Хімічне шоу від «Шаленої лабораторії», майстер-класи, аквагрим, батути, частування, спортивні конкурси та багато іншого. До Дня захисту дітей БФ «Я допомагаю дітям» та БО «Родина турбота» провели масштабний захід для дітей, які втратили батька на війні, дітей військовополонених та дітей військовослужбовців.

«Я хочу подякувати, всім тим хто не втомився, хто нам допомагає і підтримує. У нас в програмі заходу різні майстер-класи. Діти малюють малюнки, які надалі передадуть як обереги для військових, майстер-клас з розбирання зброї з поліцією превенції…», – каже директорка БФ «Я допомагаю дітям» Яна Кочубей.

Святкування відбулось на стадіоні ДНЗ «ЦПТО» №1. На зеленій галявині понад 60 дітлахів розважались разом з аніматорами та волонтерами. А розваг було безліч, від малювання та перетягування каната до танців з велетенським ведмедем. Були і подарунки кожній дитині і кульки і солодка вата, а також смачний та поживний обід.

«В ці нелегкі дні нам хочеться підтримати наших найменших громадян. Подарувати їм трішечки радості, трішечки надії у наше світле успішне майбутнє» – каже директорка БО «Родина турбота» Катерина Бевзюк.

Більше про те як це було дивіться у відео.

  

 

Попередня публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на п’ятницю, 2 червня
Наступна публікаціяВід сьогодні у Вінниці не курсуватиимуть трамваї за маршрутом №1, №3 та №5