У Вінницькій обласній військовій адміністрації відбулась процедура спецпогашення марки до Міжнародного дня захисту дітей.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОВА.

Директор АТ «Укрпошта» у Вінницькій області Володимир Шаловінський перед початком процедури зазначив, що Укрпошта презентує цю марку невипадково саме 1 червня – до Міжнародного дня захисту дітей. Ця марка – благодійна. Вона присвячена дітям, які постраждали від військової агресії.

«Сьогоднішнє святкування Міжнародного дня захисту дітей  зіпсувала країна- агресорка.  Вбити дітей у цей день могла лише держава-терорист», — підкреслив Сергій Борзов під час процедури спецпогашення  нової марки «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього».

«Сили оборони та безпеки України роблять усе можливе, щоб захисти малечу і забезпечити їм майбутнє без війни! Майже  на усіх ескізах, які маленькі художники  надіслали для участі у конкурсі  «Діти перемоги малюють Україну майбутнього», домінують жовто-блакитні фарби. Кольори нашого Прапора! Із  понад 350 дитячих малюнків, були відібрані для фінального голосування лише сім. До голосування долучилося майже півмільйона українців.

Марка «Найзаповітніша мрія» – втілення бажань кожного маленького українця: на фоні блакитного чистого неба та поля стиглої пшениці мати з дитиною після Перемоги України зустрічають батька з фронту.

Ми щиро віримо, що саме так і буде! Українські діти не будуть гинути від ракет, їх батьки повернуться з фронту з Перемогою!», – йдеться в повідомленні.

Попередня публікаціяStarlink замість свята: вінницькі ліцеїсти відмовились від випускного і придбали військовим потрібні речі
Наступна публікаціяАктивні ігри, смаколики та подарунки: у Вінниці для дітей з малозахищених верств населення провели свято