30 травня, у Вінниці в приміщенні одного з колцентрів проживання внутрішньо переміщених осіб, дітям-переселенцям з соціально вразливих категорій вручили 10 сучасних гаджетів.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Така допомога надійшла переселенцям громади завдяки співпраці Міжнародної організації з міграції ООН з департаментом освіти ВМР.

«Ці планшети призначені для школярів від 6 до 16 років, які проживають в колективних центрах ВМТГ. Сьогодні отримали гаджети дітки з соціально вразливих категорій, а саме з: багатодітних та малозабезпечених сімей, з інвалідністю та діти тих родин, які втратили годувальника. Сподіваємось, що планшети стануть у нагоді під час освітнього процесу, який повинен тривати навіть у воєнний час», – розповіла керівниця Міжнародної організації з міграції у Вінницькій області Тетяна Неприцька.

Директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко подякувала МОМ за безперервну допомогу Вінниці, в тому числі з облаштуванням побуту внутрішньо переміщених осіб в колективних центрах, ремонтними роботами, предметами особистої гігієни, встановленням фільтрів для води у колективних центрах, забезпеченням обладнанням пунктів незламності тощо…

«Знаємо, що підтримка, МОМ буде продовжуватись, і ми надалі будемо разом працюватимемо та наближатимемо українську Перемогу», – підсумувала вона.

Попередня публікаціяВідстрочка від мобілізації: три важливих кроки 
Наступна публікаціяВінничан та гостей міста запрошують на нові екскурсії