1 червня у День захисту дітей у Вінниці в закладах культури міста проведуть низку культурно-мистецьких заходів. Так, у перший день літа, заплановано проведення концертної програми «Країна дитячих мрій», майстер-класи, виставки, презентації мистецьких та спортивних шкіл, інтерактиви, фотозони, благодійні ярмарки та багато іншого.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук та Телеграм-каналі повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник громади розповів, що до Дня захисту дітей міська рада організовує свято дня малечі, адже все це надихає маленьких та великих вінничан на нові досягнення та розширення горизонтів у світі творчості та розвитку.

«У Центральному парку імені М. Леонтовича, на площі Водограй з 13:00 до 18:00 на діток очікують різноманітні заходи. Долучайтеся. Жодна країна-терорист не забере посмішки з обличчя найменших українців», – зазначає Сергій Моргунов.

Також для мешканців громади 1 червня підготували наступні культурно-мистецькі заходи:

11:00-13:00 – Показ анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» – кінотеатр «Родина».

11:00 – Дитяча вистава «Сонце Мадагаскару» – КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Якушинецької сільської ради, організовує дійство – Дитяча школа мистецтв «Вишенька».

13:00 – Розважальна програма «Ми діти твої Україно» – будинок культури с. Писарівка, ЗК «Вінницька централізована клубна система».

14:00 – Дитяча розважальна програма «Світ щасливого дитинства» – бібліотека-філія №14. А в Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва проводитимуть програму на галявині «Веселкова країна дитинства».

15:30 – Концертна програма та майстер-класи «Хай війни стихають від сміху дітей» – літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського.

16:30 – Дитяча розважальна програма «Фонтан ідей» – бібліотека-філія №7.

17:30 – Концерт учнів вокально-хорового відділу «Як не радіти, співають діти» – Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат» – організовує Вінницька дитяча музична школа № 2.

Також у цей час розпочнеться фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія» на площі біля Міського Палацу мистецтв.

18:00 – Фестиваль дитячої творчості «Планета дитинства» біля будинку культури мкрн Сабарів – ЗК «ВЦКС».

2 червня

16:00 – Інтерактивне свято для дітей «Ми діти твої, Україно» – сквер біля будинку культури – ЗК «ВЦКС» с. Вінницькі Хутори.

17:00 – Розважальна програма «Подорож до Країни Дитинства» в рамках проекту «Мистецьке літо» в будинку культури с. Гавришівка.

Попередня публікаціяРухайся до Перемоги України» вінницькі поліцейські  змагалися за Кубок  з гирьового спорту
Наступна публікаціяУ Вінниці відреставрують Вежу та будинок, де була канцелярія Петлюри