Працівники зоопарку після смерті вовчиці вигадували новонароджених малюків-хижаків, які перебували на грудному вигодовуванні.

Про це повідомляють у Подільському зоопарку. 

«Взяли пляшечку та соску для вигодовування немовлят, які перебувають на штучному вигодовуванні, і почали годувати кожного малюка теплим козячим молоком. Годували за розкладом, кожних чотири години, вдень і вночі. А коли малюки трішки підросли, почали вводити прикорм. Так, в раціоні вовченят з’явилась молочна каша на козячому молоці з рисовою крупою та жовтком курячого яйця. Вона дає їм сили і будівельний матеріал для росту кісток», – йдеться у повідомленні.

Полярні вовки – хижаки, тому за кілька тижнів до їх раціону додадуть і м’ясні страви, такі, як кролячий та гов’яжий фарш. Наразі малюки мають гарний апетит та люблять поспати. Вони добре набирають вагу і гарно розвиваються.

Як уточнив редакції сайту Vinbazar.com директор зоопарку Євген Ткачик, вовчиця померла від інсульту десять днів тому. Полярні вовки мешкають у просторому вольєрі поруч з ведмедями.

Нагадаємо, пару полярних вовків до Вінниці перевезли з Бердянського зоопарку у 2019 році. Звірі вже давали потомство у 2022 році. 

Попередня публікаціяУ Вінниці проведуть на фестиваль естрадного мистецтва «Зоряна мрія»
Наступна публікаціяЮний вінничанин Тадей Волинець здобув «золото» чемпіонаті України з велосипедного спорту