У Вінниці з 2 червня до 23 червня включно буде перекритий в’їзд на вулицю Зодчих через капітальний ремонт перехрестя вулиць Зодчих – Пирогова – Василенка.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

На період перекриття рух приватного автотранспорту організують в об’їзд по вулиці Пирогова та Родіона Скалецького.

Також тимчасово припинять курсувати трамваї за маршрутами:

– № 1 «Муніципальний ринок – Електромережа»;
– № 3 «Вишенька – Електромережа»;
– № 5 «Барське шосе – Електромережа».

Крім цього, впровадять тимчасові зміни у рух автобусних маршрутів

– № 22 «Мікрорайон Академічний – Залізничний вокзал» – рух в обох напрямках буде організовано по вулиці Пирогова та вулиці Родіона Скалецького;
– № 32 «Залізничний вокзал – Сабарів» – рух в обох напрямках організують по вулиці Пирогова.

Нагадаємо, що реконструкція цього перехрестя розпочалась ще наприкінці минулого місяця. Там облаштують світлофори для регулювання потоку по кожній смузі руху. Окрім того, прокладуть нові трамвайні колії за технологією «оксамитовий шлях», завдяки якій знизиться рівень шуму під час руху трамваїв.

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що роботи з капітального ремонту перехрестя мають на меті збільшити пропускну здатність та мінімізувати затори.

«Це перехрестя є одним із найбільш завантажених у місті, тому роботи з його реконструкції мають на меті покращити ситуацію з пропускною здатністю», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Нагадаємо, наприкінці квітня повідомили, що у Вінниці розпочали капітальний ремонт на одному з найзавантаженіших перехресть міста – перехресті вулиць Пирогова, Зодчих та Василенка. Очікується, що це збільшить пропускну здатність ділянки та мінімізує затори на ній.

Попередня публікаціяДива на операційному столі: у Ладижинську лікарню придбали прилад, що полегшить роботу медиків
Наступна публікація«За службу та звитягу ІІІ ступеня»: бійців тероборони з Вінниччини нагородили нагрудними знаками