День, коли не варто домагатися свого будь-яким шляхом, діючи за принципом «мета виправдовує засоби».

Потрібно пам’ятати: те, що призначене людині долею, прийде до неї без особливих зусиль – як фізичних, так і моральних, а все решта, навіть якщо його отримати, щастя не принесе

Астрологічний прогноз від meteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на неділю.

Овен

Ваші відверті та безстрашні погляди можуть зачепити самолюбство вашого друга. Ті, хто досі витрачав гроші, не замислюючись, можуть зрозуміти їхню важливість у житті, оскільки може виникнути гостра потреба у фінансах. Час вимагає, щоб ви зрозуміли, що гнів і розчарування лише завадять вашій розсудливості. Це, у свою чергу, призведе до серйозної втрати.

Телець

Небажані думки можуть зайняти ваш розум. Працюючим людям знадобиться певна сума грошей, але через непотрібні витрати, зроблені в минулому, їх буде недостатньо. Настав час змінити домінуюче ставлення у сім’ї. Спілкування сьогодні буде вашою сильною стороною. Сьогодні груба поведінка вашого партнера може позначитися на вас.

Близнюки

У вас буде багато енергії, але робоче навантаження, схоже, вас дратуватиме. Ідеальний день для покупки предметів, які зростатимуть у ціні. Ви можете бути засмучені через умови, що панують вдома. Безмежний творчий потенціал та ентузіазм ведуть вас до ще одного корисного дня. Цей день може стати одним із найкращих днів вашого подружнього життя.

Рак

Ваша неймовірна впевненість у собі та легкий графік роботи забезпечать вам сьогодні достатньо часу, щоб розслабитись. Не витрачайте занадто багато, щоб справити враження на інших. У вас будуть напружені стосунки з партнером, і можуть виникнути серйозні розбіжності, які продовжаться довше, ніж слід.

Лев

Ті, хто довгий час переживав фінансову кризу, сьогодні можуть отримати гроші з будь-якого місця, що в одну мить вирішить кілька життєвих проблем. Наполегливо працюйте на благо своєї сім’ї. Ваші дії мають бути продиктовані любов’ю та позитивним баченням, а не жадібністю. Постарайтеся не говорити коханому нічого різкого – інакше потім, можливо, доведеться покаятися.

Діва

Сьогодні вам слід уникати песимістичного настрою. Ті, хто довгий час переживав фінансову кризу, сьогодні можуть отримати гроші, що в одну мить вирішить кілька життєвих проблем. Ваші непотрібні причіпки до інших можуть бути розкритиковані родичами. Раптова романтична зустріч може збити вас з пантелику.

Терези

Дотримуйтесь особливої обережності, щоб уникнути травм. Контролюйте свої витрати та постарайтеся не бути надто марнотратними у своїх витратах сьогодні. Ваш партнер буде підтримувати та допомагати. Ті, хто був дуже зайнятий останні кілька днів, нарешті зможуть насолодитися своїм часом.

Скорпіон

Будьте особливо уважними до почуттів інших, коли висловлюєте свою думку. Будь-яке неправильне рішення, ухвалене вами, не тільки негативно вплине на них, але й викличе у вас психічну напругу. Прихід грошей сьогодні може позбавити вас багатьох фінансових неприємностей. Ви чудово проведете час із друзями, але будьте особливо обережні за кермом.

Стрілець

Виступ вашої дитини може принести вам величезне задоволення. Гроші можуть бути потрібними в будь-який час, тому плануйте свої фінанси і починайте економити зараз, наскільки це можливо. Нові відносини будуть тривалими та дуже корисними. Раптова зміна романтичного настрою може вас дуже засмутити. Сьогодні груба поведінка вашого партнера може позначитися на вас.

Козеріг

Сьогодні очікується покращення у вашому фінансовому становищі. Відвідування родичів пройде набагато краще, ніж ви можете собі уявити. Сьогодні ви можете повернутися з офісу та зайнятися улюбленим хобі. Це вас заспокоїть. Безробітним людям може бути важко знайти бажану роботу. Отже, потрібно збільшувати свої зусилля.

Водолій

Ви заробите гроші, якщо вкладете свої заощадження в інвестиції. Ваше домашнє життя буде дещо непередбачуваним. Сьогодні не сподівайтесь на романтику. Не будьте занадто марнотратні, якщо їдете за покупками. Ваша кохана людина може завдати вам деяких втрат сьогодні.

Риби

Тримайте свій раціон під контролем та займайтеся спортом, щоб залишатися у формі. Будь-яке з ваших хронічних захворювань може турбувати вас сьогодні, через що вам, можливо, доведеться лягти до лікарні та витратити багато грошей. Зберіться з сім’єю або близькими друзями, щоб зробити цей день чудовим. Незважаючи на безліч конфліктів, ваше любовне життя сьогодні буде добрим, і ви зможете зробити свого партнера щасливим.

Попередня публікаціяПо – літньому тепло: погода у Вінниці на сьогодні, 28 травня 
Наступна публікаціяПтах-покровитель місяця вашого дня народження: як він впливає на характер і долю