У Подільському зоопарку в родині лемурів народився малюк Це перше поповнення у сімейства котячих. Тепер можна спостерігати, як зростатиме маленький смугастохвостик.

Про це повідомляє прес-служба Подільського зоопарку.

«Як і в дикій природі, малюк постійно з мамою. Він міцно тримається лапками за її животик. В такому положенні він у будь-який момент може вживати грудне молоко матері. Мама ж час від часу сідає на підлогу, пригортає малюка, розправляє йому його тоненького довгенького хвостика та уважно роздивляється», — йдеться у повідомленні.

Перші два місяці після народження лемурчик пересуватиметься переважно на животі або спині матері. Тут йому безпечно і тепло. Окрас хутра малюка, як і в матері. Тож, здалеку малечу не одразу помітно.

«Харчування у матері з дитям покращене. Малюк перебуває на грудному вигодовуванні. Тож, ми збільшили кількість кисломолочних продуктів у раціоні породіллі. Йогурт, твердий сир, молоко, творог в її меню щодня», – зазначає директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

«Сервісний центр “Апекс” , дякуємо, що вже майже три роки дбаєте про своїх підопічних. Завдяки вашій допомозі на тарелі лемурів завжди різноманіття. Щодня в їх раціоні так потрібні їм овочі та фрукти, а також кисломолочні продукти»,— наголосили працівники зоопарку.

Попередня публікаціяВознесіння Господнє 2023: найсуворіша заборона свята, яка може накликати біду
Наступна публікаціяСім переваг полуниці, про які ви навіть не здогадувались