Що віщують зірки вінничанам різних знаків зодіаку можна дізнатись прочитавши гороскоп на суботу, 13 травня, від meteoprog.com.

Овен

Ваш веселий характер зробить інших щасливими. Грошове становище покращиться у міру погашення прострочених платежів. Не поводьтеся жорстко зі своєю сім’єю, оскільки це може порушити мир. Намагайтеся умовити свого партнера зрозуміти вашу точку зору, інакше у вас можуть бути проблеми. Сьогодні ви плануєте провести час зі своїм партнером і кудись зводити його, але не зможете цього зробити через його погане самопочуття.

Телець

Ваше розчарування може зруйнувати ваше здоров’я, якщо ви продовжуватимете думати про минулі події. Тому постарайтеся максимально розслабитись. Громадська діяльність разом із сім’єю буде дуже приємною. Сьогодні шанси зустріти когось, хто сподобається вашому серцю, будуть дуже великі.

Близнюки

Підтримка дуже впливових людей підніме ваш моральний дух. Інвестиції потрібно робити із довгостроковою перспективою. Діти змусять вас пишатися своїми здобутками. Навчіться правильно використовувати свій час. Якщо у вас є вільний час, спробуйте зайнятися чимось творчим.

Рак

Прекрасний настрій партнера може прикрасити день. Тим, хто веде свої справи зі своїми близькими чи родичами, сьогодні треба залишатися дуже обережними, інакше можливі фінансові втрати. Ті, хто знаходиться далеко від свого коханого, сьогодні можуть нудьгувати за ним. Присвятіть свій час та енергію допомозі іншим, але не втручайтесь у справи, які вас не стосуються.

Лев

Сьогодні за допомогою представника протилежної статі ви, ймовірно, отримаєте фінансову вигоду у бізнесі чи на роботі. Ваші непотрібні причіпки до інших можуть бути розкритиковані родичами. Ви повинні розуміти, що це лише марна трата часу. Ви нічого не виграєте від цього. Краще змінити свою звичку.

Діва

Ваша сім’я чекає від вас багато чого, що може вас дратувати. Працюючим людям знадобиться певна сума грошей, але через непотрібні витрати, зроблені в минулому, їх буде недостатньо. Сімейні зобов’язання вимагатимуть негайної уваги. Недбалість з вашого боку може дорого коштувати. Ви намагатиметеся присвятити свій час коханому, але через якусь важливу роботу не зможете це зробити.

Терези

Поліпшення у фінансах дозволить вам робити важливі покупки. Відносини з партнером загостряться через надмірну зайнятість в офісі. Ваш коханий сьогодні хотів би висловити свою думку, а чи не слухати вас. Це може вас засмутити. Сьогодні, щоб користуватися вільним часом, який у вас є, ви можете запланувати зустріч зі своїми старими друзями.

Скорпіон

Сьогодні не можна виключати біль у тілі та проблеми, пов’язані зі стресом. Грошовий виграш не виправдає ваших очікувань. Молодший брат або сестра можуть звернутися до вас за порадою. Сьогодні у вас буде достатньо часу, щоб провести його з коханою людиною. Ваш коханий відчуватиме себе приголомшеним увагою та любов’ю, які він/вона отримає.

Стрілець

Несподівані рахунки збільшать фінансовий тягар. Кохана людина залишиться готовою до співпраці, попри вашу нестійку поведінку. Виділіть сьогодні час для себе та оцініть свої недоліки. Це принесе позитивні зміни у вашій особистості. Сьогодні ваш стиль роботи може справити враження на ваших колег.

Козоріг

Ваша готовність допомогти всім і кожному залишить вас втомленим та виснаженим. Сьогодні ваш сусід може прийти просити у вас у борг. Вам рекомендується перевірити його надійність, перш ніж давати гроші в борг, в іншому випадку можливі втрати грошей. Ваша своєчасна допомога може врятувати чиєсь життя. Ви можете провести цей день у догляді за собою, тому що це краще ніж нічого не робити.

Водолій

Грошовий стан та фінансові проблеми можуть стати джерелом напруженості. Інвестиції в антикваріат та коштовності принесуть прибуток та процвітання. Хтось із ваших знайомих може надто гостро реагувати на ситуації, пов’язані з фінансами, викликаючи незручні моменти вдома. Гарний день для відпочинку та розваг.

Риби

Сьогодні не треба турбуватися про своє здоров’я. Оточуючі піднімуть вам бойовий дух та настрій. Інвестиції в акції та взаємні фонди рекомендуються для отримання довгострокового прибутку. Сьогодні вдома ви повинні постаратися не ображати інших та підлаштовуватися під потреби своєї сім’ї. Ви можете отримати дивовижний сюрприз від коханої людини.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні тепла але хмарна погода
Наступна публікаціяУ Вінниці в Прозорих офісах працює адмінсервіс «Ветеран»