Що віщують зорі вінничанам різних знаків зодіаку пропонуємо дізнатись із гороскопа на п’ятницю, 12 травня, від meteoprog.com.

Овен

Сьогодні за допомогою близького друга деякі бізнесмени, швидше за все, матимуть грошову вигоду. Ці гроші можуть вирішити багато ваших проблем. Настав час змінити панівне ставлення у сім’ї. З нетерпінням чекайте на нові стосунки для щастя. Спілкуйтеся з людьми, які відомі та можуть дати вам уявлення про майбутні тенденції.

Телець

Будь-яка недбалість на робочому місці або в бізнесі може призвести до фінансових втрат сьогодні. Цей період також хороший для того, щоб переконати батьків у ваших нових проектах та планах. Спілкування з визначними людьми принесе вам хороші ідеї та плани. Сьогодні ви зможете провести час зі своїм коханим та висловити свої почуття перед ним.

Близнюки

Ваш веселий характер зробить інших щасливими. Намагайтеся контролювати свої витрати та купуйте сьогодні лише найнеобхідніше. Новина про успадкування майна предків порадує всю родину. Ви будете в чудовому настрої, тому обов’язково складіть особливі плани для себе та свого коханого.

Рак

Інвестиції в акції рекомендуються для отримання довгострокового прибутку. Проблеми друга можуть змусити вас почуватися погано та хвилюватися. Прислухайтеся до свого внутрішнього відчуття перед тим, як вступати в якесь партнерство. Сьогодні ви можете провести цілий день наодинці у кімнаті, читаючи книгу.

Лев

Уникайте переїдання та регулярно відвідуйте оздоровчий клуб, щоб залишатися у формі. Трейдери та бізнесмени, які мають відносини із західними країнами, сьогодні можуть втратити гроші, тому добре подумайте, перш ніж робити будь-які кроки вперед. Відмінний день для реалізації нових проектів та планів. Сьогодні поведінка вашого чоловіка може порушити ваші професійні стосунки.

Діва

Інвестиції в антикваріат та коштовності принесуть прибуток та процвітання. Люди, з якими ви живете, не будуть дуже щасливі з вами, незалежно від того, що ви робите, щоб принести їм задоволення. Не розчаровуйте свою кохану сьогодні, тому що пізніше ви будете каятися. Ви, мабуть, досягнете необмежених успіхів у своїй сфері діяльності.

Терези

Не нервуйте і не втрачайте впевненості у собі, зустрічаючись із високопоставленими особами. Сьогодні буде постійний відтік грошей, і ви можете зіткнутися із труднощами у накопиченні багатства. Деякі хороші можливості, ймовірно, прийдуть до вас, якщо ви будете неупереджені. Ваш партнер просто хоче провести з вами деякий час, але ви не можете виконати його бажання, тим самим засмучуючи його.

Скорпіон

Підтримка дуже впливових людей підніме ваш моральний дух. Ви не розумієте важливості грошей у житті, але сьогодні ви усвідомлюєте їхнє значення, оскільки вам будуть потрібні фінанси, але їх буде недостатньо. Сімейні зобов’язання потребують негайної уваги. Недбалість з вашого боку може дорого коштувати. Ви повинні отримати деякі уроки зі своїх поразок, оскільки пропозиція сьогодні може мати неприємні наслідки.

Стрілець

Інвестиції принесуть прибуток. Родичі здалеку зв’яжуться з вами сьогодні. Ви побачите новий чудовий бік вашого любовного партнера. Давні амбіції про те, щоб приєднатися до сфери маркетингу можуть матеріалізуватися. Це принесе вам величезну радість і позбавить всіх клопотів, з якими ви зіткнулися при влаштуванні на роботу.

Козоріг

Сьогодні фінансові втрати здаються ймовірними, якщо ви інвестуєте, спираючись на слова інших. Несподівані добрі новини від далеких родичів принесуть щасливі моменти всій родині. Коханий буде у романтичному настрої. Тримайте вуха та очі відкритими при спілкуванні з важливими людьми, тому що ви можете отримати цінну пораду.

Водолій

Направте свою енергію на проекти самовдосконалення, які зроблять вас кращими. Інвестиції рекомендуються, але зверніться за належною консультацією. Несподівані новини від дітей принесуть щасливі моменти. Подумайте двічі, перш ніж братися за будь-який новий проект. Сьогодні один із тих днів, коли справи йдуть не так, як хотілося б.

Риби

Ви повинні цінувати час і гроші, інакше майбутнє буде повно неприємностей і проблем. Якщо ви плануєте влаштувати вечірку, запросіть своїх найкращих друзів — там буде багато людей, які піднімуть вам настрій. Ваша друга половинка думатиме про вас весь день. Не вплутуйтесь у будь-які нові спільні проекти і при необхідності зверніться за порадою до близьких вам людей.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні тепла і сонячна погода
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться благодійна виставка живопису про Ізюм та Харків