З нагоди Дня Європи Офіс туризму Вінниці розробив прем’єрну екскурсію містом «Європейський експрес», яка відбудеться 20 травня. Гідеса Людмила Очеретна розповість про те, що поєднує Місто Ідей із різними країнами та місцинами Європи.

Про це повідомляє туристичні новини Вінниччини.

Починаючи із цього року Україна разом з усією європейською спільнотою щорічно 9 травня відзначатиме День Європи. Тому що у нас спільні цінності: демократія, захист прав і свобод людини, піклування про навколишнє середовище, спільна безпека. У Вінниці, яку в нашій країні давно називають комфортним європейським містом, є багато схожостей з різними європейськими державами.

Але якої Європи більше у нашому Місті Ідей: французької, німецької, англійської, польської чи грецької? Чи відомо вам, які європейські міста, гори та вежі «оселилися» у Вінниці? Де у середмісті менше ніж за годину можна побачити Ліверпуль, Амстердам, Монмартр, Венецію? Чому вінницький Марсель – це не про море, а Варшава – не про польські традиції та культуру?

Відповіді на ці та інші питання будуть цікаві не тільки гостям міста, але й самим вінничанам. Тож поспішайте зареєструватись на екскурсію «Європейський Експрес», кількість місць обмежена.Реєстрація.

Попередня публікаціяЯк вінничани можуть цікаво провести вікенд 12-14 травня
Наступна публікаціяЯк управляти власним бюджетом під час гри в онлайн-рулетку?