Комусь у цей день не варто піддаватись спокусам, щоб не пошкодувати за зроблені вчинки згодом, а для когось найголовніше — поповнити запас енергії, яка завзято наближається до нуля.

Астрологічний прогноз від  meteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на неділю. 

Овен

Здоров’я залишиться ідеальним. Очікується збільшення доходів від минулих інвестицій. Гарний день для відродження старих контактів та стосунків. Можливо, сьогодні вам несподівано доведеться вирушити у небажану подорож, через яку ваш план провести час із сім’єю може бути зіпсований.

Телець

Здоров’я людини похилого віку в сім’ї може викликати деяку напругу. Сьогодні вам сподобається провести день далеко від усіх родичів у спокійному місці. Цей день може стати одним із найкращих днів вашого подружнього життя. Сьогодні рівень вашої впевненості може залишатися низьким. Причина цього у вашому поганому розпорядку дня.

Близнюки

Здоров’я залишиться хорошим, незважаючи на напружений графік. Працюючим людям буде потрібно певна сума грошей, але через непотрібні витрати, зроблені в минулому, їх буде недостатньо. День, повний щастя, коли партнер докладе зусиль, щоб подарувати радість. Залиште турботи та насолоджуйтесь компанією свого романтичного партнера.

Рак

Нестача грошей сьогодні може спричинити розлад у сім’ї. У такій ситуації добре подумайте, перш ніж говорити з іншими членами сім’ї та звертатися до них за порадою. Початок дня може бути трохи стомлюючим, але протягом дня ви почнете отримувати хороші результати. Наприкінці дня ви зможете знайти час для себе та використати його, зустрівшись з кимось із близьких.

Лев

Швидше за все, ви зіткнетеся з деякою невдачею, оскільки не зможете виконати важливе завдання через проблеми зі здоров’ям. Грошові надходження із незапланованих джерел скрасять ваш день. Несподівані добрі новини від далеких родичів принесуть щасливі моменти всій родині. Сьогодні через вечірку або посиденьки у вас вдома ваш час може бути витрачено марно.

Діва

Постарайтеся вийти з офісу раніше і зайнятися тим, що вам дійсно подобається. Грошовий прибуток буде з одного джерела. Родичі здалеку зв’яжуться з вами сьогодні. Ваш партнер сьогодні зробить для вас щось справді особливе. Не починайте нічого нового, доки закінчите попередню роботу. Якщо ви не дослухаєтеся цієї поради, ви можете опинитися у великій біді.

Терези

Шанси на одужання від фізичної хвороби високі, що дозволить вам брати участь у спортивних змаганнях. Ви, здається, точно знаєте, що людям потрібно і чого вони хочуть від вас, але постарайтеся не бути марнотратними у своїх витратах сьогодні. День для обережних рухів, коли ваш розум буде потрібний більше, ніж ваше серце. Ваш партнер докладе зусиль, щоб зробити вас сьогодні щасливим.

Скорпіон

Сьогодні ви можете посваритися з кимось із близьких, і справа може дійти до суду. Через це ваші насилу зароблені гроші будуть витрачені. Ваш брат більше підтримуватиме ваші потреби, ніж ви думали. Ви захочете присвятити свій вільний час турботі про свою матір, але не зможете цього зробити через щось термінове. Це може вас турбувати.

Стрілець

Швидше за все, ви зіткнетеся з деякою невдачею, оскільки ви не зможете виконати важливе завдання через проблеми зі здоров’ям. Навіть якщо ви продовжуєте вирішувати фінансові питання протягом дня, ви, ймовірно, отримаєте прибуток лише увечері. Новина про сімейну таємницю може вас здивувати. Питання оподаткування та страхування вимагатимуть певної уваги.

Козеріг

Цей період хороший для того, щоб змусити ваших батьків довіряти вашим новим проектам та планам. Ваш день сьогодні потопатиме у фарбах кохання, а ввечері ви можете посперечатися з коханим через щось старе. Ви можете витрачати свій вільний час на будь-яку марну діяльність. Сьогодні очікується зростання вашого добробуту. Інвестиції, зроблені в минулому, можуть спричинити це підвищення.

Водолій

Займіться якоюсь творчою роботою. Ваша звичка сидіти без діла може виявитися фатальною для душевного спокою. Цілком ймовірно, що сьогодні ви отримаєте грошову вигоду з боку матері. Ваш дядько по материнській лінії або дідусь по материнській лінії можуть допомогти вам фінансово. Родичі або друзі прийдуть до вас у гості, щоб провести чудовий вечір.

Риби

Проблеми зі здоров’ям можуть спричинити дискомфорт. Інвестиції в акції та фонди рекомендуються для отримання довгострокового прибутку. Сварка із сусідом зіпсує вам настрій. Але не втрачайте самовладання, тому що це тільки піділлє олії у вогонь. Сьогодні вам не вистачатиме справжнього кохання у вашому житті. Не хвилюйтеся, згодом все змінюється, як і ваше особисте життя.

Попередня публікаціяПохолодає й дощитиме: погода у Вінниці на сьогодні, 7 травня 
Наступна публікаціяЗамість Менделєєва — Горбачевського: у Вінниці пропонують перейменувати четвертий ліцей