Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на п’ятницю, 5 травня, від meteoprog.com.

Овен

День, коли ви зможете розслабитись. Не робіть вкладень нашвидкуруч. Збитки є неминучими, якщо ви не дивитеся на вкладення з усіх можливих сторін. Розв’язуйте особисті проблеми, розуміючи думку один одного, але не виносите їх на загальний огляд. Адаптуйтеся до нових методів, щоб підвищити ефективність своєї роботи. Ваш стиль та унікальні способи ведення справ зацікавлять людей, які уважно за вами спостерігають.

Телець

Сьогодні ви перебуваєте під чарівними чарами надії. Поліпшення у фінансах дозволить вам робити важливі покупки. Звістка про появу нового члена сім’ї може привести вас у захват. Відсвяткуйте свою радість, влаштувавши вечірку. Сьогодні вам не вистачатиме справжнього кохання у вашому житті. Не хвилюйтеся, згодом все змінюється, як і ваше особисте життя.

Близнюки

Зберігайте самовладання, тому що в іншому випадку ви, ймовірно, натрапите на деякі труднощі – це може спричинити серйозні неприємності. Особливо контролюйте свій гнів. Сьогодні за допомогою близького друга деякі бізнесмени, швидше за все, матимуть грошову вигоду. Ці гроші можуть вирішити багато ваших проблем. Віддавайте пріоритет потребам членів сім’ї.

Рак

Ваш енергетичний рівень буде високим. Просто ігноруйте тих, хто звертається до вас за бізнес-кредитом. Емоційні розлади можуть турбувати вас. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі. Сімейне життя пов’язане з деякими побічними ефектами, і ви можете мати справу з деякими сьогодні.

Лев

Ви можете позбутися тривалої хвороби. Сьогодні ви, мабуть, отримаєте економічну вигоду завдяки своїм дітям. Це зробить вас дуже щасливим. Заплануйте щось особливе на вечір і постарайтеся зробити його дуже романтичним. Якщо у вас є проблема, вирішіть її якнайшвидше. Зволікання або ігнорування лише погіршить проблему.

Діва

Друзі підтримають та зроблять вас щасливим. Інвестиції потрібно робити із довгостроковою перспективою. Сьогодні вам потрібно докласти свій інтелект та вплив, щоб розібратися у делікатних питаннях у сім’ї. Романтика буде захопливою, так що зв’яжіться з людиною, яку ви любите, і проведіть день якнайкраще. Ваша тяжка робота принесе результати сьогодні.

Терези

Грошовий стан та фінансові проблеми будуть для вас джерелом напруженості. Цілком ймовірно, що сьогодні ви отримаєте грошову вигоду з боку матері. Ваш дядько по материнській лінії або дідусь по материнській лінії можуть допомогти вам фінансово. Хтось, з ким ви живете, буде дуже роздратований вашими недавніми діями сьогодні. Гарний день, щоб розпочати новий спільний проект.

Скорпіон

Бізнесмени цього знаку зодіаку сьогодні мають дуже обдумано вкладати свої гроші. Запрошення на урочистий захід вашої дитини стане джерелом щастя. Швидше за все, ви побачите, як справджується ваша мрія, оскільки вона виправдовує ваші очікування. Ви досягнете своїх цілей завдяки наполегливій праці та терпінню.

Стрілець

Тиск з боку старших на робочому місці та розбіжності вдома можуть спричинити стрес, який завадить вам зосередитися на роботі. Будь-яке з ваших хронічних захворювань може турбувати вас сьогодні, через що вам, можливо, доведеться лягти до лікарні та витратити багато грошей. Ваша вперта поведінка може ображати ваших близьких друзів. Підвищення зарплати може підняти настрій.

Козоріг

Будьте обережні при керуванні автомобілем, особливо на поворотах. Чиясь недбалість може створити вам деякі проблеми. Сьогодні можливе покращення вашого фінансового стану. Не сумнівайтеся у вірності коханого. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі. Сьогодні у вільний час ви виконуватимете такі завдання, які раніше планували та думали виконати, але не могли.

Водолій

Тиск на роботі сьогодні може призвести до стресу та напруги. Люди, які вклали свої гроші у минулому, швидше за все, отримають вигоду від цих інвестицій сьогодні. Не поспішайте з фантазіями і намагайтеся бути реалістичнішими. Проведіть деякий час із друзями, оскільки це піде вам на користь. У вас будуть серйозні проблеми з коханою людиною, якщо ви диктуватимете їй, що робити.

Риби

Деяким із вас сьогодні доведеться приймати важливі рішення, які можуть викликати у вас напругу та нервозність. У фінансовому плані ви залишитеся сильним. Завдяки сприятливому розташуванню планет сьогодні ви зіткнетеся з численними можливостями заробити гроші. Приділяйте належний час сім’ї. Нехай вони відчують, що ви дбаєте про них.

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці тепла але хмарна погода
Наступна публікаціяХудожник Олександр Никитюк створив канал про мистецтво «Чорна скриня». Відео