У Вінниці 7 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського з великим концертом виступить тенор і соліст «Метрополітен-опера», маестро Володимир Гришко.

У ексклюзивній концертній програмі «Vivat Pavarotti» почуємо хіти, що знає весь світ, і які легендарний співак виконував разом зі своїм геніальним другом Лучано Паваротті.

Про це повідомляє Місто.

«Цей незабутній вечір буде справжнім подарунком для поціновувачів музики, яку слухають винятково серцем» – гарантують організатори.

Володимир Гришко є визнаним метром світової оперної сцени. Його творчий шлях – це історія дивовижного успіху, працьовитості та невичерпного натхнення.

Лауреат Державної премії ім. Т.Г. Шевченка, народний артист України, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня та ордена Святого князя Володимира III ступеня, повний кавалер ордена «За заслуги», доцент та виконуючий обов`язки професора Національної музичної академії ім. П. Чайковського, почесний професор Bel Canto (вокалу) в «Lignan Normal University» (Китай).

У репертуарі Володимира Гришка – понад 30 партій вітчизняного і світового оперного репертуару, романси, українські, італійські та іспанські пісні.

Славетний український тенор постійно виступає на кращих сценах планети (США, Франція, Китай, Німеччина , Австрія, Італія, Шотландія, Чехія, Японія і т.д.).

Ім’я співака занесене в Книгу Рекордів України як українського оперного співака, який 44 рази виконував головні партії в «Метрополітен Опера» в період з 1994 по 2008 рік.

Окрім голосу, вміння бути щирим на сцені, підтримувати партнерів, Володимир Гришко завжди бере участь у благодійних соціальних та культурних проєктах країни, піднімаючи рівень культури в Україні. Постійно підтримує воїнів-захисників та ветеранів АТО, адже має чітку проукраїнську позицію та всіляко її відстоює.

Спеціальним гостем концерту буде вінницький автор-виконавець Ігор Мізрах, із яким Володимир Гришко виконає найяскравіші дуети, що торкаються самого серця.

Це буде колиска добра та краси, – зазначають артисти. – У годину випробувань наша країна стала прикладом красивої мужності та військової звитяги, символом права людства на свободу та мирне майбутнє.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

Попередня публікаціяВінницька міська рада призначила стипендії кращим спортсменам
Наступна публікаціяЦьогоріч національний мультитест вступники складатимуть у Вінниці