Сьогодні нарешті може вдатися те, чого ви так довго прагнули: тож обов’язково скористайтеся шансом і зробіть казку билицею, а мрію – дійсністю. Проте комусь у цей день не варто робити ставку на нові проєкти – час для їхьої реалізації ще не настав.

Астрологічний прогноз від meteoprog. com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Овен

Не можна виключати біль у тілі та проблеми, пов’язані зі стресом. Ви дуже добре знаєте важливість грошей, тому гроші, які ви заощадите сьогодні, стануть у нагоді в майбутньому і допоможуть вийти з будь-якої великої труднощі. Прекрасний день, коли ви отримаєте стільки уваги, скільки захочете. У вас буде багато справ і навіть виникнуть проблеми з вибором того, за що братися в першу чергу. Можливо, вам доведеться ухвалити важливе рішення у вашій роботі.

Телець

Не пийте алкоголь, оскільки він може порушити ваш сон і завадити повноцінно відпочити. Ви дуже добре знаєте важливість грошей, тому гроші, які ви заощадите сьогодні, стануть у нагоді в майбутньому і допоможуть вийти з будь-якої великої труднощі. Ваші друзі можуть підвести вас у той момент, коли ви найбільше їх потребуєте. Відмінний день як для громадських, так і для релігійних заходів.

Близнюки

Ваша ввічлива поведінка буде гідно оцінена. Багато людей обсипатимуть вас похвалами. Сьогодні суд винесе рішення на вашу користь, якщо ви брали участь у справі, пов’язаній із грошима. Це принесе вам фінансовий зиск. Ваша вчасна допомога вбереже когось від нещастя. Ви повинні передати своє повідомлення коханій, оскільки завтра може бути дуже пізно.

Рак

Ваша груба поведінка зіпсує настрій вашій дружині. Ви повинні розуміти, що неповага та прийняття когось як належне серйозно загрожують стосункам. У фінансовому плані ви залишитеся сильним. Завдяки сприятливому розташуванню планет сьогодні ви зіткнетеся з численними можливостями заробити гроші. Завітайте до друзів, яким потрібна ваша допомога. Ваші романтичні стосунки сьогодні постраждають. Підвищення зарплати може підняти настрій.

Лев

Не дозволяйте небажаним думкам займати ваш розум. Намагайтеся зберігати спокій, що підвищить вашу психологічну стійкість. Сьогодні до вас у будинок може несподівано прийти непроханий гість, через що ви можете витратити свої гроші на предмети побуту, які задумали купити наступного місяця. Старий друг здійснить несподіваний візит, навіваючи приємні спогади.

Діва

Невирішені питання стають туманнішими, а витрати затуманюють ваш розум. Здоров’я літньої людини може викликати певні побоювання. Ваша впевненість зростає і прогрес очевидний. Ви захочете присвятити свій вільний час турботі про свою матір, але не зможете цього зробити через якусь термінову справу. Це може вас турбувати.

Терези

Ви збираєтеся насолоджуватися відпочинком. Зберігайте в таємниці свої інвестиції та майбутні цілі. Ваш партнер буде підтримувати та допомагати. Ваші очі загоряться радістю, а серце прискорюватиметься, коли ви сьогодні зустрінете дівчину своєї мрії. Колеги нададуть вам величезну підтримку, і цілком можливі нові спілки на робочому місці. Ви хотіли б проводити час із близькими серцю людьми, але не зможете цього зробити.

Скорпіон

Занадто багато занепокоєння може порушити ваш душевний спокій. Уникайте цього, оскільки кожна крапля дратівливості та занепокоєння негативно впливає на тіло. Інвестиції рекомендуються, але зверніться за належною консультацією. Ваші партнери, можливо, будуть роздратовані, якщо ви не дасте прямих відповідей. Якщо ви довго чекали, коли у вашому житті станеться щось цікаве, сьогодні саме той день.

Стрілець

Зберігайте терпіння, оскільки ваші безперервні зусилля у поєднанні зі здоровим глуздом та розумінням гарантують вам успіх. Сьогодні очікується покращення у вашому фінансовому становищі. Не дозволяйте дітям користуватись вашою щедрістю. Якщо ви думаєте, що для вас правильно проводити більше часу, ніж потрібно, з друзями, то ви помиляєтеся. Зробивши це, ви зіткнетеся з труднощами найближчим часом.

Козеріг

Не витрачайте свій час на критику інших, оскільки це може вплинути на ваше здоров’я. Ви отримаєте суттєвий прибуток, якщо інвестуєте на довгостроковій основі. Цей період також хороший для того, щоб змусити ваших батьків довіряти вашим новим проектам та планам. Ви можете прочитати книгу у вільний час. Однак вас можуть постійно турбувати члени вашої родини.

Водолій

Сьогодні вам, можливо, доведеться витратити багато грошей на здоров’я матері чи батька. Це погіршить ваш фінансовий стан, але також зміцнить відносини. Несподівані добрі новини наприкінці дня принесуть радість усій родині. Ваша друга половинка думатиме про вас весь день. Намагайтеся не змушувати інших робити те, що ви самі не робитимете.

Риби

Дуже хороший день з погляду здоров’я. Ваш веселий настрій надасть вам бажаного тонусу і збереже впевненість у собі. Не витрачайте надто багато грошей на розваги сьогодні. Ваше жорстке поводження з дітьми їх дратуватиме. Вам потрібно стримувати себе та пам’ятати, що це тільки створить перепону між вами. Якщо ви відчуваєте, що ваш коханий вас не розуміє, виділіть трохи часу і проведіть його з ним.

Попередня публікаціяХмарно, але без дощу: погода у Вінниці на сьогодні, 4 травня 
Наступна публікаціяВінничани їздитимуть до Одеси на комфортабельній електричці