На Вінниччині волонтер Богдан Троценко вирішив розіграти у лотерею свій позашлаховик, а усі зібрані гроші хоче переправити на потреби захисників. Стати учасником розіграшу можна лише за 200 грн. Під час реєстрації учасників – сподівається зібрати мільйон гривень, бо ж військові замовляють ще дронів та не лише.

Про це повідомляє ТСН.

Великий, потужний та майже новий.

«Трилітровий дизель, 260 кінських сил, повний привід»,– показує позашляховик пан Богдан, якого придбав ще до війни новим, за 600 тисяч гривень.

Каже, збирав на таке авто з десяток років, але тепер вирішив віддати.

«Вирішив віддати після того, як зустрівся з нашим військовим, який приїхав у відпустку і після тих жахіть, що розповів. Після того не було сумнівів, приїхав додому і кажу до дружини, треба щось робити»,- розповідає чоловік.

Спочатку думав продати на користь військових, але завдяки лотереї, впевнений, назбирає більше. Про розіграш чоловік оголосив у соцмережі, аби взяти участь у ньому, люди мають задонатити мінімум 200 гривень.

«Людина за 200 грн купує номер, в неї є одне місце, кількість номерків необмежена, людина може задонатити тисячу, дві, три і мати більше шансів»,- пояснює волонтер.

Розіграш буде прозорим, запевняє Богдан. Спеціальна програма за кілька секунд згенерує випадковий номер переможеця і за донат на армію людина отримає позашляховик.

Доки триває реєстрація учасників лотереї, на рахунок вже прийшло 400 тис гривень.  За ці гроші Богдан придбав мікроавтобус та дрон для 5-ї бригади. “Пташка” вже літає на передовій і завдає чимало клопоту росіянам.

Розіграти машину волонтер хоче, коли набереться 5 тисяч учасників, поки є дві. Сподівається зібрати на армію близько мільйона гривень, бо ж військові замовляють ще дронів та не лише.

Попередня публікаціяНа Вінниччині у селі Котюжани відновили дитячий майданчик
Наступна публікаціяДе сьогодні у Вінниці лагодять водогони та електромережі