Для когось цей день сприятливий, щоб перейти від слів до справи: якщо кохаєте людину, яка вас не помічає, дійте – привертайте до себе її увагу.А комусь сьогодні дається повний карт-бланш — ви самі можете вибрати, якими справами займатися: завершувати старі чи починати нові — визначтеся з тим, що для вас важливіше.

Астрологічний прогноз відmeteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на середу.

Овен

Не дозволяйте дрібницям турбувати ваш розум. За допомогою своїх братів і сестер сьогодні ви досягнете грошової вигоди. День оновлення зв’язків. Професійні здобутки для деяких. Не приймайте поспішних рішень, про які потім шкодуватимете в житті. Після поганої фази нерозуміння протягом дня на вас чекає прекрасний вечір з коханою людиною.

Телець

Здоров’я вимагатиме уваги. Сьогодні ви зможете заробляти гроші без будь-якої сторонньої допомоги. Вам буде складно переконати своїх партнерів дотримуватись ваших планів. Сьогодні ви можете повернутися з офісу та зайнятися улюбленим хобі. Це вас заспокоїть. Ваші плани можуть бути порушені через несподіваного гостя, але він зробить ваш день кращим.

Близнюки

Ваш позитивний настрій вразить оточуючих. Просто ігноруйте тих, хто звертається до вас за кредитами. Ви повинні бути терплячими з дітьми або тими, хто менш досвідчений, ніж ви. Гарний настрій начальника може зробити всю ситуацію на роботі досить жвавою. Безмежний творчий потенціал та ентузіазм ведуть вас до ще одного корисного дня.

Рак

Уникайте жирної та гострої їжі. Сьогоднішня формула успіху полягає в тому, щоб довіряти свої гроші порадам людей, які мають інноваційний підхід і багатий досвід. Несподівані добрі новини від далеких родичів принесуть щасливі моменти всій родині. Сміливі кроки та рішення принесуть сприятливу нагороду.

Лев

Деякі члени сім’ї можуть дратувати вас своєю заздрісною поведінкою. Але не треба виходити з себе, інакше ситуація може вийти з-під контролю. Дотримуйтесь бюджету, щоб уникнути фінансових обмежень. Не нехтуйте своїм громадським життям. Знайдіть час у своєму напруженому графіку та вирушайте на вечірку із сім’єю.

Діва

Сьогодні важливо дбати про своє здоров’я. Ті, хто займається малим бізнесом, сьогодні можуть отримати поради, які можуть принести їм фінансову вигоду. Друзі будуть втручатися у ваше особисте життя більше, ніж потрібно. Ви зустрінете дбайливого та розуміючого друга. Ті, хто має творчу роботу, сьогодні можуть зіткнутися з різними проблемами. Ваш партнер докладе зусиль, щоб зробити вас сьогодні щасливим.

Терези

Сьогодні ви зможете заробляти гроші без будь-якої сторонньої допомоги. Ви повинні брати участь у заходах, які допоможуть вам вступити в контакт з людьми, які мають схожі з вами смаки. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі. Щоб зробити день кращим, ви також повинні навчитися виділяти час для себе.

Скорпіон

Сьогодні ви залишитеся дуже активним та рухливим. Вам, можливо, доведеться витратити багато грошей на здоров’я матері чи батька. Це погіршить ваш фінансовий стан, але також зміцнить відносини. Ваші знання та гарний настрій справлять враження на оточуючих. Сьогодні у вас мало шансів урятуватися від стріли Купідона. Сьогодні ви зрозумієте, як багато ви значите для своєї другої половинки.

Стрілець

Інвестуйте сьогодні з розумом. Нові дружні стосунки зав’яжуться на заході, який ви сьогодні відвідаєте. Втручання третьої особи створить тертя між вами та вашим коханим. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі. Сьогодні ви повинні намагатися виконати свої завдання вчасно. Майте на увазі, що вдома на вас чекає хтось, кому ви потрібні.

Козеріг

Ви заробите гроші, якщо вкладете свої заощадження в інвестиції. Не будьте непостійними у своїй поведінці, особливо з партнером, інакше це може затьмарити мир у домі. Сьогодні на роботі все йтиме на вашу користь. У вільний час можна переглянути фільм. Тим не менш, ви відчуєте, що дарма витратили час на перегляд цього фільму, тому що він вам не сподобається.

Водолій

Намагайтеся уникати далеких подорожей, тому що ви надто слабкі для подорожей. Оскільки ви багато витрачали в минулому, вам, можливо, доведеться зіткнутися з наслідками сьогодні. В результаті ви будете гостро потребувати грошей, але безрезультатно. Не будьте непостійними у своїй поведінці, особливо з партнером, інакше це може затьмарити мир у домі. Минули щасливі спогади займатимуть вас.

Риби

Ваша найзаповітніша мрія здійсниться. Але тримайте своє хвилювання під контролем, оскільки надто багато щастя може спричинити деякі проблеми. Хоча ваш фінансовий стан покращується, але відтік грошей все одно буде створювати перешкоди в реалізації ваших проектів. Дружина допоможе змінити ваше життя. Мстивість по відношенню до коханого не принесе жодного результату, швидше слід зберігати холоднокровність і пояснювати коханому свої справжні почуття.

Попередня публікаціяХмарно, але тепло: погода у Вінниці на сьогодні, 3 травня 
Наступна публікаціяНа Вінниччині у селі Котюжани відновили дитячий майданчик