У Вінниці цього року планують містян і гостей потішити наповну і   запустити усі міські фонтани. Нині тривають підготовчі роботи. Обслуговування вінницьких фонтанів та систем поливу обійдеться в понад 2 млн грн. Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради 18 квітня уклав договір з ТОВ «Поділля теплосервіс ЛТД» на послуги з технічної експлуатації 13 фонтанів, 6 систем поливу та дренажних систем водовидалення. Вартість угоди 2 160 783 грн.

Інформація опублікована на Прозорро.

Послуги виконавець має надавати протягом 2023 року.

Перелік об’єктів

Фонтани: на площі Небесної Сотні, по вулиці Пирогова, по вулиці Зодчих, фонтанний комплекс на Майдані Незалежності, на проспекті Космонавтів, вхідна група біля Центрального парку, на площі Могилка, по вулиці Волошкова, 1-му провулку Київському, по вулиці Ватутіна.

Системи автоматичного поливу: по вулиці Пирогова, на Майдані Незалежності, на розі вулиць Пирогова – Юності, Київській – С. Зулінського; по вул. Соборній (площа Ліверпуль), вул. Замостянська.

Дренажна насосна станція підземного пішохідного переходу по вулиці Київській.

Нагадаємо, минулого року в центрі міста фонтани запрацювали 21 травня, пізніше включили водограї на Вишеньці. Всього повідомляли про роботу 12 водограїв.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 1 травня
Наступна публікаціяВінничани за блакитне паливо платитимуть цього року за старими тарифами