З нагоди Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначають 15 травня, фахівці департаменту соціальної політики міської ради анонсували онлайн-проєкт родинних традицій «Сімейна скарбничка», до якого запрошують долучитися вінницькі багатодітні родини.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Учасниками заходу можуть стати багатодітні сім’ї з дітьми, які є членами Вінницької міської територіальної громади та перебувають на обліку в Єдиному муніципальному реєстрі осіб, які мають право на пільги, доплати та послуги за рахунок коштів Вінницької міської територіальної громади та виконають умови проєкту.

Для того, щоб взяти участь у заході необхідно у період з 27.04 по 08.05.2023 року долучитись до ФБ-сторінки Департаменту соціальної політики міської ради та опублікувати на власній сторінці у згаданій соціальній мережі сімейну світлину, розмістити допис про родинні традиції під хештегом #Сімейна_скарбничка та відмітити Департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

Фестиваль проводиться з 27.04.2023 року по 1.06.2023 року.

Подані на Фестиваль роботи повинні відповідати тематиці заходу та мати творчий підхід.

Заявку на участь у Фестивалі можна подати за посиланням – https://forms.gle/2rpbgRrs5GwRSt2x6

Заявки приймаються організаторами до 08.05.2023 року.

Інформацію щодо розміщення публікації та участь у Фестивалі необхідно обов’язково підтвердити за тел.: (0432) 50-86-89.

Контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

Для тих багатодітних сімей, які не мають особистих профілів у соціальних мережах, світлину, інформацію про родинні традиції та заповнену анкету відповідно до вимог, допускається надати організаторам заходу на електронних носіях у термін до 08.05.2023 року.

Адреса організаторів Фестивалю: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб. 307, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.

Усі учасники Фестивалю, які виконають умови заходу, будуть нагороджені Подяками та подарунками від департаменту соціальної політики Вінницької міської ради 1.06.2023 року – у Міжнародний день захисту дітей.

Попередня публікаціяУ військових відбиратимуть  ДНК-матеріал, що зберігатиметься в особовій справі
Наступна публікаціяУ Вінниці впродовж року 14 дітей, які росли без батьків, знайшли свої родини