Щоб дізнатись що пророкують зірки, пропонуємо ознайомитися з гороскопом на суботу, 29 квітня, від meteoprog.com.

Овен

Угоди з нерухомістю здійсняться і принесуть високий прибуток. Несподівані новини від дітей принесуть щасливі моменти. Романтика буде захоплюючою, так що зв’яжіться з людиною, яку ви любите, і проведіть день якнайкраще. Йдучи в ногу з часом, важливо приділяти увагу вашій родині.

Телець

Постарайтеся вийти з офісу раніше, щоб трохи відпочити. Ви маєте можливість підняти свій бізнес на новий рівень вже сьогодні. Люди, з якими ви живете, не будуть дуже щасливі з вами, незалежно від того, що ви робите, щоб принести їм задоволення. Якщо ви відчуваєте, що ваш коханий вас не розуміє, то виділіть трохи часу та проведіть його з ним.

Близнюки

Ваша сила волі може бути винагороджена сьогодні, коли зіткнетеся з дуже складною ситуацією. Не варто втрачати голову, ухвалюючи дуже емоційне рішення. Економічний бік, ймовірно, зміцниться. Якщо ви позичали гроші людині, ви повинні отримати ці гроші назад сьогодні. Хтось може спробувати завдати вам шкоди.

Рак

Ваша груба поведінка зіпсує настрій вашій дружині. Ви повинні розуміти, що неповага та прийняття когось як належне серйозно загрожують стосункам. Сьогодні вам, можливо, доведеться витратити багато грошей на здоров’я матері чи батька. Це, однак, погіршить ваше фінансове становище, але зміцнить відносини. Ваш партнер буде підтримувати та допомагати.

Лев

Сьогодні здоров’я буде ідеальним. Економічний бік, ймовірно, зміцниться. Якщо ви позичали гроші людині, ви повинні отримати ці гроші назад сьогодні. Ви будете у центрі уваги на вечірці, яку ви сьогодні відвідаєте. Сьогодні у вас є всі шанси зустріти цікаву людину. Ваша сім’я розділить з вами сьогодні багато проблем, але ви залишитеся зайняті у своєму власному світі, а у вільний час займатиметеся тим, що вам подобається.

Діва

Якщо ви вклали гроші в якусь землю за кордоном, то сьогодні її можна продати за гарною ціною, що допоможе вам отримати прибуток. Люди, з якими ви живете, не будуть дуже щасливі з вами, незалежно від того, що ви робите, щоб доставити їм задоволення. Раптова романтична зустріч підніме вам настрій. Бізнесмени хотіли б проводити більше часу з членами сім’ї, ніж в офісі. Це створить гармонію у вашій родині.

Терези

Не впадайте в зневіру та депресію. Тим, хто зайняв гроші у родича, можливо сьогодні доведеться повернути цю суму. Мотивуйте дитину відповідати вашим очікуванням. Але не чекайте чудес, поки вона намагається. Ваша підтримка напевно підніме їй настрій. Серед вашого зайнятого життя сьогодні ви матимете достатньо часу для себе і ви зможете займатися своїми улюбленими справами.

Скорпіон

Необхідно уникати переїдання та висококалорійної дієти. Подружнім парам сьогодні, можливо, доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Краще збалансувати обоє, щоб догодити своїм батькам. Телефонний дзвінок, який ви отримаєте від своєї коханої людини, зробить ваш день чудовим. Ви обов’язково знайдете час для себе у своєму щільному графіку, виконавши важливі завдання.

Стрілець

Сьогодні здоров’я буде ідеальним. Ви можете витратити багато грошей на вечірку з друзями, але попри це, ваша фінансова сторона сьогодні залишиться сильною. Останнім часом ваше особисте життя було в центрі вашої уваги, але сьогодні ви зосередитеся на соціальній роботі – благодійності та допомоги тим, хто звертається до вас із проблемою.

Козеріг

Ваш енергетичний рівень буде високим. Через розташування Місяця ваші гроші можуть бути витрачені на непотрібні речі. Якщо ви хочете накопичити багатство, поговоріть про це зі своїм партнером чи батьками. Хвилюючий день, коли вам подзвонить кохана людина. Ви можете витратити багато часу на догляд за собою, наприклад, на зачіску або відвідування спа-салону, і після цього ви почуватиметеся добре.

Водолій

Не витрачайте свою енергію на непотрібні думки про неможливе, а використовуйте їх у правильному напрямку. Ваша ідея заощадити гроші для себе може бути реалізована сьогодні. Несподівані добрі новини від далеких родичів принесуть щасливі моменти всій родині. Йдучи в ногу з часом, важливо приділяти увагу вашій родині. Хоч ви і зрозумієте це сьогодні, але все одно не зможете досягти успіху.

Риби

Міцне здоров’я дозволить вам брати участь у спортивних змаганнях. Через те, що вдома проводиться якийсь захід, сьогодні вам доведеться витратити багато грошей. Це може негативно вплинути на ваш фінансовий стан. Старий друг зробить приємний візит пізніше того ж дня. Люди, які все ще самотні, найімовірніше, сьогодні зустрінуть когось особливого.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці в суботу сонячна погода
Наступна публікаціяНа Вінниччині ДБР викрило багатомільйонну схему продажу нелегальних цигарок, яку «кришували» податківці (ВІДЕО)