У суботу, 29 квітня, всіх охочих запрошують доєднатись до прогулянки вздовж малих річок Вінниці, де детальніше розкажуть про навігаційну систему. Окрім того, організатори обіцяють віддячити приємними подарунками поціновувачів малих річок, які приєднались до толоки на Дьогтянці на минулих вихідних.

Прогулянка розпочнеться об 11:00, дізнатись про місце зустрічі та ознайомитись із маршрутом можна за посиланням.

Керівниця відділу інфраструктурних проєктів «Інституту розвитку міст» Янна Чайковська зазначає, що захід має на меті збільшити рівень зацікавленості громадян у дослідженні нових куточків Вінниці.

«Під час прогулянки наші фахівці з радістю розкажуть більше про нову навігаційну систему малих річок Вінниці. Тому ми запрошуємо вінничан доєднатись до прогулянки на свіжому повітрі та відкрити для себе маловідомі куточки нашого міста», – зазначила Янна Чайковська.

Варто зазначити, що тестування навігації малих річок Вінниці розпочалось у рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст України ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансової підтримки Урядів Німеччини й Швейцарії.

Попередня публікаціяМурал про Вінницю створили в місті побратимі Карлсруе
Наступна публікаціяУ Вінниці в суботу сонячна погода