Нові сучасні апарати для магнітотерапії та УЗД апарат. Про співпрацю влади, бізнесу та громади у обладнанні Чернівецької лікарні, розповіла на своїй фейсбук сторінці народний депутат Лариса Білозір.

За словами народної обраниці, вона разом з головою громади Оленою Бень побувала у фізкабінеті Чернівецької лікарні. Нещодавно для фізкабінету придбали два сучасних багатофункціональних апарати для магнітотерапії. Тепер пацієнти мають змогу лікувати артрити, артрози, захворювання суглобів, міжхребцеві грижі та інше.

«Чернівецька лікарня, що на моєму окрузі, зусиллями громади, колективу та благодійників продовжує оновлюватись. Нове обладнання придбали за рахунок благодійних коштів місцевих підприємців. Це якраз той випадок коли трикутник “влада – бізнес – громада”, працює максимально ефективно.

До речі, це не вперше, коли Чернівецька лікарня отримує сучасне обладнання. Нещодавно колектив та медзакладу отримав сучасний УЗД-апарат», – розповідає Лариса Білозір.

Як розповіла пані Лариса, це не перший приклад не теренах Вінниччини, коли нове дороговартісне обладнання для лікарні було придбано за кошти небайдужих людей та бізнесу, які на заклик громади донатили і таким чином зібрали 1 млн 445 тис грн. на такий необхідний для лікарні діагностичний апарат.

«До повномасштабної війни нам вдавалось залучати на округ фінансування, в тому числі і державне, на розвиток та покращення умов у закладах освіти, медицини та культури. Зараз мусимо разом шукати нові шляхи.

Вдячні всім, хто долучився: сільгоспвиробникам, людям та агровиробникам громади, в тому числі за значну благодійну допомогу, ПрАТ “Зернопродукт МХП”, МХП-Агрокряж, Беню Віталію Вікторовичу за підтримку важливих для людей ініціатив», – розповідає вона.

Попередня публікаціяЗа якими адресами у Вінниці тимчасово не буде води та світла
Наступна публікація«Підзаряди ЗСУ»: техноволонтери з Вінниці виготовили сонячну підстанцію та павербанки для ЗСУ