Для когось цей день рішучих та радикальних змін, яким не варто чинити опір, а комусь краще рухатися за течією в одному напрямку.

Астрологічний прогноз від meteorologist.com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на вівторок.

Овен

У вас буде багато енергії, але робоче навантаження може вас дратувати. Сьогодні вам потрібно триматися подалі від таких друзів, які просять у вас грошей у борг, а потім не повертають його. Постарайтеся не говорити коханому нічого різкого – інакше потім, можливо, доведеться покаятися. Ваш бос може похвалити вашу роботу сьогодні. Подорож не принесе негайних результатів, але закладе гарну основу для майбутніх вигод.

Телець

Уникайте серйозного ставлення до життя. Інвестиції принесуть прибуток. Гарний день, щоб розпочати новий спільний проект. Усі, мабуть, будуть у виграші. Але подумайте, перш ніж братися за руки з партнерами. Сприятливі планети дадуть вам безліч приводів для радості сьогодні.

Близнюки

Тримайте свою буркотливу поведінку під контролем, оскільки це може назавжди зіпсувати ваші стосунки. Контролюйте свої витрати та постарайтеся не бути надто марнотратними у своїх витратах сьогодні. Ваш екстравагантний спосіб життя може викликати напруженість у сім’ї. Любовна подорож буде приємною, але недовгою. Гарний день, щоб розпочати новий спільний проект. Усі, мабуть, будуть у виграші.

Рак

Шанси на одужання від фізичної хвороби високі, що дозволить вам брати участь у спортивних змаганнях. Якщо ви збиралися взяти кредит і давно займалися цією роботою, сьогодні ваш щасливий день. Веселий характер членів сім’ї пожвавить домашню атмосферу. Робота, яку ви робите сьогодні в офісі, принесе вам користь у майбутньому. Сьогодні ви можете піти до парку або торгового центру з маленькими членами сім’ї.

Лев

Використовуйте інноваційну ідею, щоб заробити додаткові гроші. Важливо проводити час із дітьми. Сьогодні працюючим людям, можливо, доведеться зіткнутися із низкою проблем на робочому місці. Ви неусвідомлено робитимете помилки. Прислухайтеся до порад інших, якщо ви дійсно хочете отримати користь сьогодні.

Діва

Сварка із буркотливою людиною може зіпсувати вам настрій. Будьте мудрі і по можливості уникайте цього, оскільки чвари та сварки вам ніколи не допоможуть. Ви, здається, точно знаєте, що людям потрібно і чого вони хочуть від вас, але постарайтеся не бути марнотратними у своїх витратах сьогодні. Проведіть деякий час у компанії людей, які люблять вас та піклуються про вас. Сьогодні очікується раптова романтична зустріч.

Терези

Сьогодні ваше здоров’я потребуватиме невеликого догляду. Грошові надходження будуть із різних джерел. Ремонтні роботи вдома чи громадські зустрічі, мабуть, займуть вас. У тих, хто збирається у невелику відпустку зі своєю другою половинкою, буде дуже незабутній період. Спільні проекти, створені сьогодні, зрештою принесуть користь, але ви зіткнетеся із серйозною опозицією з боку партнерів.

Скорпіон

Постарайтеся покращити своє здоров’я для кращого життя. Грошові надходження будуть із різних джерел. Діти змусять вас пишатися своїми здобутками. Ваш розум був би надто зайнятий думками про вашого коханого сьогодні. Сприятливий день, тому – підніміться і вперед – на вас чекають хороші можливості. Сьогодні у вас буде час для себе, але ви будете зайняті офісною роботою.

Стрілець

Покладіть свої гроші у надійне місце, яке обіцяє вам повернення у майбутньому. Ваша надмірна енергія та величезний ентузіазм принесуть сприятливі результати та послаблять домашню напруженість. Прислухайтеся до свого внутрішнього відчуття перед тим, як вступати в якесь партнерство. Подорож, здійснена з діловими цілями, виявиться вигідною в довгостроковій перспективі.

Козеріг

Уникайте жирної та гострої їжі. Інвестиції принесуть прибуток. Святкова атмосфера у будинку зніме напругу. Але вам теж потрібно брати в цьому участь, а не залишитися безмовним глядачем. Кохання принесе позитивні емоції. Сьогодні ви схильні ставити перед собою набагато вищі цілі, ніж зазвичай. Не розчаровуйтеся, якщо результати не відповідають вашим очікуванням.

Водолій

День, коли буде важливим відпочинок. Оскільки останнім часом ви стикаєтеся з великою психічною напругою, відпочинок та розваги допоможуть вам розслабитися. Ваш фінансовий стан сьогодні не видається сприятливим, тому вам буде важко накопичувати гроші. Загалом вдалий день, але хтось, кому ви можете довіряти, підведе вас. Ви, мабуть, досягнете необмежених успіхів у своїй сфері діяльності.

Риби

Інвестиції у ваше житло будуть прибутковими. Наполегливо працюйте на благо своєї сім’ї. Ваші дії мають бути продиктовані любов’ю та позитивним баченням, а не жадібністю. Ви зустрінете людину, яка любить вас більше за життя. Можливості для партнерства виглядають добре, але все у чорно-білих тонах. Ви будете використовувати свої приховані якості, щоб зробити день кращим.

Попередня публікаціяХмарно, але без опадів: погода у Вінниці на сьогодні, 11 квітня 
Наступна публікаціяСтрасний вівторок 2023: головні заборони цього дня, які можуть накликати біду