Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради організовує тематичний квест середмістям 18 квітня з нагоди Міжнародного дня пам’яток і визначних місць.

До участі запрошують підлітків та молодь віком 14-18 років.

Максимальна кількість команд-учасників – шість. Вони змагатимуться за головний приз – частування фірмовими стравами від одного з кафе Вінниці.

Решта команд отримають заохочувальні подарунки від організаторів.

«Ми уже проводили подібний квест для підлітків і молоді під час новорічних свят, і він пройшов дуже вдало. Тож до Дня пам’яток, який щороку відзначається 18 квітня, ми вирішили його повторити, адже він покликаний не лише зацікавити молодь розгадувати ребуси і цікаві завдання, але й мотивувати вивчати історію рідного міста і дізнаватися таємниці його вуличок та видатних будівель, – каже начальниця відділу розвитку туризму департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Світлана Циганкова. – Утім, ми трохи змінили умови участі: тепер мінімальна кількість учасників у команді може бути дві людини, а максимальна – четверо осіб».

Квест «Таємничими стежками міста…» передбачає відвідування 10 точок із завданнями у центральній частині Вінниці та 2 години на проходження квесту. Він стартує 18 квітня о 15:00. Але варто поспішати з реєстрацією, адже участь у квесті безкоштовна!

Попередня публікаціяСміття на дерева: вінничанам пропонують обміняти вторсировину на саджанці
Наступна публікаціяВінницькі волонтери можуть отримати допомогу від держави: хто і як зможе її отримати