Вінницькі дітлахи можуть намалювати ескіз для нової поштової марки в межах конкурсу «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього». Конкурс, який анонсувала «Укрпошта» триває з 6 по 16 квітня.

«Якою є Україна майбутнього в дитячих фантазіях?  Ми мліємо від очікування дізнатися про це, тож вже запускаємо конкурс ескізів для поштової марки «ДІТИ ПЕРЕМОГИ малюють Україну майбутнього», яку випустимо до Дня захисту дітей.

Діти дивляться на все з більшою відкритістю і чистотою серця. Вони мають уяву, не обмежену суспільними нормами та стандартами, а їхня свобода в сприйнятті світу дозволяє їм мислити творчо й нетипово. Тож і майбутнє можемо їм довірити — зараз у формі малюнків, але надалі неодмінно додамо їхні мрії до загального плану», – йдеться в анонсі.

Щоб роботу прийняли, важливо творити в межах заданої теми: Україна майбутнього. Все інше — матеріали та техніка виконання малюнка — за бажанням творців та творчинь⠀

Учасники — лише діти до 16 років.⠀

Подані на конкурс малюнки мають бути оригінальними та не порушувати авторські права третіх осіб.⠀

Роботи приймають з 6 до 16 квітня включно. Надсилайте ілюстрації в електронному вигляді, зареєструвавшись у формі: bit.ly/konkurs-eskiziv

Голосування проведуть серед найкращих робіт публічно — на сторінках Укрпошти у Facebook, Instagram та телеграм-каналі СЕО Укрпошти.

Попередня публікаціяУ Вінниці з 5 червня запрацюють пришкільні табори
Наступна публікаціяПогода у Вінниці. Перемінна хмарність без опадів