Троє вінницьких спортсменів посіли призові місця на міжнародному турнірі з вільної та греко-римської боротьби, що проходив у Таллінні (Естонія).

Про це повідомляє Вінницька Арена.

Ігор Бичков виявився кращим у ваговій категорії 77 кілограмів. Його тренер – Валерій Білуха. У свою чергу Артур Овсепян здобув «золото» у вазі 82 кілограмів. Його підготував тренер Валерій Брильов. Також Максим Євтушенко став віце-чемпіоном турніру у вазі 67 кілограмів. Тренером спортсмена є Олег Євтушенко.

Загалом меморіал видатного естонського Крістіана Палусалу зібрав борців з 20 країн.

Крістіан Палусалу — естонський борець греко-римського та вільного стилів, дворазовий чемпіон Олімпійських ігор, чемпіон Європи, семиразовий чемпіон Естонії з греко-римської боротьби (1932—1938), п’ятиразовий чемпіон Естонії з вільної боротьби (1931—1933, 1935, 1936). Один із трьох борців, які є олімпійськими чемпіонами як з греко-римської, так і з вільної боротьби. Також один із двох борців (поряд з Іваром Юганссоном), які зуміли отримати два «золота» на одній і тій же олімпіаді, і єдиний, хто зміг зуміти зробити це у важкій вазі. Визнаний найкращим спортсменом Естонії XX століття.

Попередня публікація«Цвіт магнолії»: у Вінницькому Терцентрі провели майстер-клас з виготовлення весняних квітів
Наступна публікаціяУ Вінниці проводяться ремонтні роботи: за деякими адресами не буде води та світла