З початку року кінологи Вінниччини завдяки службовим собакам розкрили 82 злочини. 3 квітня кінологічна служба відзначили 29 років з дня створення. Привітати зі святом та відзначити високу професійну діяльність правоохоронців приїхав керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

У кінологічному центрі поліцейські у тандемі з чотирилапими напарниками успішно розкривають злочини, затримують правопорушників, знаходять заборонені речовини та безвісти зниклих людей.

З початку року кінологами здійснено 158 виїздів та завдяки службовим собакам розкрито 82 злочини. Кінологи зізнаються, що люблять свою роботу, а собаки для них є невід’ємною частиною життя, адже вільний від роботи час вони проводять також зі своїми вихованцями.

У Вінницькому кінологічному центрі поліції 39 службових собак, більшість з яких німецькі вівчарки. За кожним з них стоїть спеціаліст-кінолог, який знає усі тонкощі виховання собак та кожного дня дбає про свого вихованця. Вони надійні напарники і вірні друзі.

З початком війни, у поліцейських та їх чотирилапих напарників додались нові завдання, які вони успішно виконують. Також поліцейські кінологи – бажані і часті гості у навчальних закладах.

З нагоди відзначення Дня кінологічної служби, а також за зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану полковник поліції вручив працівникам відзнаки, медалі за сумлінну службу та подяки.

«Дякуємо нашим старанним поліцейським-кінологам за відданість та наполегливість! Бажаємо успіхів, нових звершень та мирного неба!», – йдеться в повідомленні.

Попередня публікаціяНа Кубку України в Києві юні танцівниці зі студії «Жасмин» завоювали 30 медалей 
Наступна публікація«Цвіт магнолії»: у Вінницькому Терцентрі провели майстер-клас з виготовлення весняних квітів