12 квітня відбудеться безкоштовний майстер-клас для ВПО із приготування великодньої випічки. Майстрині навчать робити популярні нині «крафіни» та декорувати паски. Захід відбудеться у Вінницькому вищому профучилищі сфери послуг. Це перший спільний проєкт навчального закладу та департаменту маркетингу міста та туризму міської ради.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Учасників навчать випікати сучасну паску, що має назву «Крафін», працювати з кольоровою глазур’ю і кремами, покажуть специфіку роботи з кондитерськими мішками, а також як правильно підбирати смакові поєднання та кольорову гаму.

«Великдень – це найсвітліше та найрадісніше свято для всіх християн! В цей день хочеться чудес і тепла. Найголовнішим атрибутом святкового столу є паска, яка сьогодні має безліч видів та смаків. Один з них – це крафін, що поєднав особливості приготування круасанів, класичного дріжджового тіста та елементи мафінів. Запевняємо, що до зовнішнього вигляду цих пасок ніхто не залишиться байдужим. Також незмінною є традиція по-особливому прикрашати звичайні паски. Ми навчимо вас декорувати паски в різний спосіб: від класичного декору білком до оформлення мастикою, використовуючи елементи ручних заготовок», – каже директорка Вінницького вищого професійного училища сфери послуг Валентина Балицька.

Майстер-клас відбудеться 12 квітня о 12:00 в навчально-виробничій майстерні №17 «Вінницького вищого професійного училища сфери послуг» (вул. Хмельницьке шосе, 145). Його проведуть майстрині виробничого навчання – Тетяна Соловйова (практичний показ виготовлення «крафінів») і Світлана Яценко (практичний показ декорування пасок). Реєстрація для ВПО: https://forms.gle/Dx2vNQ3wTSjzFPnK7

«Це наш перший спільний проєкт з училищем сфери послуг, який фактично стане стартом подальшої співпраці між закладом і профільним департаментом. Адже тут готують затребуваних спеціалістів саме для індустрії подорожей – агентів з організації туризму, кондитерів, кухарів, баристів тощо. У нас уже є спільні ідеї щодо подальшої співпраці. І вони точно здивують гостей міста і вінничан», – говорить директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.

Попередня публікаціяДиктант від Пса Патрона: вінницькі школярі взяли участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту
Наступна публікаціяДощі не припиняються: погода у Вінниці на сьогодні, 5 квітня