Вінницькі студенти надсилають роботи на конкурс відеоробіт

На конкурс, що був оголошений для студентів Донецького національного університету ім. В. Стуса та Вінницького національного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського молодь надсилає роботи.

Переможець кращого авторського відеосюжету для ТікТоку та Instagram отримає iPhone 14.

Конкурс для студентів організовано медіахолдингом «Новини Вінниці» за підтримки громадської організації «Ми – Вінничани».

Спробувати власні сили можна за усіма темами, але пріоритетними вважатимуться ті, що стосуються допомоги Україні у її протистоянні агресорові, зазначили організатори конкурсу і запевнили, що жоден створений креативний продукт не залишиться без уваги.

Особливо враховуватиметься креативний, нестандартний підхід.

«Головне завдане конкурсу – стимулювати якомога більшу кількість людей долучатися до інформаційної боротьби, розвивати цю сферу, чим зрештою сприяти перемозі України на інтелектуальному фронті», – зазначив керівник медіахолдингу “Новини Вінниці” Микола Філонов.

До конкурсу також долучилася  й наша редакція. Наше завдання – зібрати все створене на одній платформі та зробити продукт доступним і зручним для споживачів. Все інше – у ваших руках. Ви створюватимете контент, глядачі та слухачі визначатимуть переможців.

Підбиття підсумків та визначення переможців відбудеться 1 червня.

Також за сукупністю охоплення контенту, університет переможець отримає цінний приз від організаторів конкурсу.

Попередня публікаціяУ Вінниці працює 42 дошкільних заклади
Наступна публікаціяХолодно і дощитиме: погода у Вінниці на сьогодні, 4 квітня