«Цілодобова варта» повідомила, що ситуація у комунальній сфері Вінниці залишається стабільною. За для комфорту мешканців команда міста продовжує систематично надавати послуги, підтримувати життєзабезпечення громад. Також комунальники проводять необхідні ремонтні роботи, у зв’язку з чим буде тимчасово припинене водопостачання та електроенергія.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють, що у зв’язку з плановим ремонтом мереж тимчасово призупинено гаряче та холодне водопостачання на вулицях:

  • Келецька, 84, 86, 98;
  • пр. Космонавтів, 36А.

А також гаряче водопостачання на вул. Пирогова, 89А, 97А. Подачу послуги відновлять одразу по завершенню робіт.

Ремонтна бригада КП «Вінницяоблводоканал» своєю чергою ліквідовує наслідки пошкодження внутрішньобудинкової системи за адресою вул. Героїв Нацгвардії, 6. Як зазначається, водопостачання призупинено на час проведення робіт.

У «Вінницьких міських електромережах» попереджають про можливі тимчасові відключення світла на вулицях Келецька, 122-128, М. Ващука, 14, І. Савченка, Садовського, пр. Коцюбинського, 70, О. Лотоцького, пров. О. Лотоцького, Д. Міклера, П’ятничанська. Причина – планові роботи на трансформаторних підстанціях.

Попередня публікаціяБіля річки Південний Буг у Вінниці планують звести пірс
Наступна публікаціяУ Вінниці відбувся конкурс перукарської майстерності