Кому сьогодні випаде рідкісний шанс кардинально змінити своє життя на краще, а з ким життя може зіграти злий жарт.

Астрологічний прогноз відmeteoprolog . com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на понеділок.

Овен

Не допускайте надмірного стресу, тому що це лише викличе психологічну напругу. Ви повинні стежити, куди витрачаються ваші гроші, інакше можете зіткнутися з проблемами найближчим часом. Напруженість на роботі затьмарює ваш розум, не залишаючи часу для сім’ї та друзів. Сьогодні ви захочете поділитись проблемами зі своїм партнером. Однак натомість він почне розповідати про свої проблеми, що ще більше вас засмутить.

Телець

Емоційно ви будете не дуже стабільні, тому будьте обережні у своїй поведінці та висловлюваннях перед іншими. Фінансові проблеми, здається, переборні, коли ваші батьки нададуть вам підтримку. Раптова добра новина ближче до вечора принесе щастя та радість всій родині. Ви можете несвідомо сказати щось, що може зачепити почуття членів вашої родини.

Близнюки

Занадто сильне хвилювання та бурхливі пристрасті можуть зашкодити вашій нервовій системі. Контролюйте свої емоції, щоб уникнути цього. Сьогодні один із ваших батьків може прочитати вам лекцію про важливість економії грошей. Вам потрібно дуже уважно слухати їх, інакше найближчим часом ви можете зіткнутися з проблемами. Перш ніж вносити зміни до домашньої обстановки, переконайтеся, що у вас є схвалення всіх близьких.

Рак

Займіться якоюсь творчою роботою. Ваша звичка сидіти без діла може виявитися фатальною для душевного спокою. Хоча ваш фінансовий стан покращиться, але відтік грошей все одно буде створювати перешкоди в реалізації ваших проектів. Не нехтуйте своїм громадським життям. Знайдіть час у своєму напруженому графіку та вирушайте на вечірку із сім’єю.

Лев

Грошове становище покращиться у міру погашення прострочених платежів. Члени сім’ї будуть дуже вимогливими. Здаватиметься, що неможливо подолати соціальні бар’єри. Це чудовий день для переговорів із новими клієнтами. Ви будете використовувати свої приховані якості, щоб зробити день кращим. Лінь вашого партнера може перешкодити багатьом вашим завданням сьогодні.

Діва

Егоїстична поведінка друга чи знайомого порушить ваш душевний спокій. Надлишки грошей слід вкладати у нерухомість. Швидше за все, ви виграєте, якщо добре представите свої ідеї та продемонструєте свою рішучість та ентузіазм у роботі. Будьте обережні, щоб не робити різких коментарів, якщо вас втягнуть у суперечку. Ваш партнер може посваритися з вами через те, що ви могли забути поділитися чимось із ним/нею сьогодні.

Терези

День, коли буде важливим відпочинок. Оскільки останнім часом ви стикаєтеся з великою психічною напругою, відпочинок та розваги допоможуть вам розслабитися. Сьогодні буде постійний відтік грошей, і ви можете зіткнутися із труднощами у накопиченні фінансів. Хтось із вашого минулого, швидше за все, зв’яжеться з вами та зробить цей день незабутнім. Занадто великі очікування сьогодні можуть призвести до смутку у подружньому житті.

Скорпіон

Дуже хороший день з погляду здоров’я. Ваш веселий настрій надасть вам бажаного тонусу і збереже впевненість у собі. Буде укладено нову фінансову угоду, і до вас повернуться свіжі гроші. Вам буде важко контролювати свої емоції, але не набридайте оточуючим, інакше ви залишитеся на самоті. Романтика та спілкування керуватимуть вашим розумом, незважаючи на незавершені справи.

Стрілець

Інвестиції рекомендуються, але зверніться за належною консультацією. Соціальні заходи будуть веселими, але вам слід уникати ділитися своїми секретами з іншими. Партнери будуть у захваті від ваших нових планів та починань. Не дуже вдалий день для мандрівок. Ви з вашим партнером сьогодні зможете провести разом чудовий вечір.

Козеріг

Будьте обережні, щоб не потрапити до сумнівних фінансових угод. Вам буде важко змусити свого партнера зрозуміти вашу позицію. Не обіцяйте нічого, доки не будете впевнені, що зможете виконати це. Якщо ви живете далеко від дому через навчання або роботу, використовуйте сьогодні вільний час, поговоривши з членами сім’ї.

Водолій

Завітайте до якогось громадського заходу, щоб змінити свій настрій. Сьогодні ви зможете заробляти гроші без будь-якої сторонньої допомоги. Вечір у кінотеатрі або вечеря з партнером триматиме вас у розслабленому та прекрасному настрої. Уникайте ставити спірні питання, якщо вам доведеться сьогодні піти на побачення. Сьогодні в офісі ви можете отримати роботу, якою завжди хотіли займатися.

Риби

Не витрачайте час на будівництво повітряного замка. Краще бережіть свою енергію, щоб зробити щось значуще. Нестача грошей сьогодні може спричинити розлад у сім’ї. У такій ситуації добре подумайте, перш ніж говорити з іншими членами сім’ї та звертатися до них за порадою. Старші родичі, найімовірніше, пред’являтимуть необґрунтовані вимоги.

Попередня публікаціяВінницю накрили дощі: погода на сьогодні, 3 квітня 
Наступна публікація«Енергія»: вінничанка Світлана Теренчук презентувала художню виставку