Напередодні весняного потепління у  «Вінницязеленбуді» розпочалися роботи: підживлюють насадження, формують кущі та перекопують лунки. Це лише частина робіт, яку саме у післязимовий період виконують фахівці МКП «Вінницязеленбуд», забезпечуючи благоустрій територій загального користування міської громади. Догляд за насадженнями триває цілий рік.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Початок весни не виняток, адже чимало робіт необхідно виконувати саме у цей період року.

Директор  КП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш говорить, що протягом багатьох років спеціалісти підприємства готують квітники під посадку квітів, формують кущі, перекопують лунки та здійснюють полив насаджень, аби з приходом тепла усі насадження міста знову розквітли на радість вінничанам.

«Після тривалої зими газон, дерева та кущі потребують особливої уваги й обов’язкового дотримання технології догляду. У комплексі це все забезпечить нормальний ріст і розвиток красивої та доглянутої трави й рослин протягом усього сезону. В таку пору ми зазвичай вносимо добрива, які сприяють активному росту, зміцненню кореневої системи, підвищують стійкість до захворювань, – каже Тетяна Прибиш. – Ми постійно працюємо задля того, аби у нашій громаді були здорові та сильні рослини, адже вони – краса нашого міста».

Попередня публікаціяГурт «EPOLETS» розпочинає благодійний тур містами України
Наступна публікація«Тактична медицина»: у Вінниці відбудеться тренінг від БО «Благодійний фонд Сергія Притули»